moederdag maurizio

Zondag 10 mei is het moederdag. En hoewel deze rare tijden het moeilijk maken om van moederdag een feestje te maken, helpen de ondernemers uit Bergen op Zoom je met leuke ideeën.

Je zult maar een thuiswerkende moeder zijn met drie kinderen om je heen. Die ook nog thuisonderwijs moeten krijgen. Of een bejaarde moeder, die haar kinderen en kleinkinderen niet op bezoek mag hebben. Zo’n moeder (en alle andere moeders) verdient het om extra verwend te worden. We hebben een aantal leuke ideeën voor je.

Ideetjes voor moederdag

 • Als je een boek uitzoekt bij Boekhandel Quist kunt je tot donderdagochtend 7 mei een speciaal moederdagpakket kiezen. Er zijn drie opties:
  een boek + 7,50 extra = boek & een bloeiend plantje,
  een boek + 10,- extra = boek & boeket
  optie 1 of 2 plus 6,50 = boek, plantje/boeket en een blikje thee van Crusio met recept.
  De actie is van Boekhandel QuistRozen en bottels en Crusio Thee.
  Alle opties worden feestelijk verpakt en gratis aan huis bezorgd met twee extra verrassingen.
 • Bij Multivlaai kun je een gratis aardbeienslagroom-moederdagvlaai winnen! Je hoeft alleen maar wat vrienden op Facebook uit te nodigen om Multivlaai Bergen op Zoom te liken en het bericht liken en delen. Donderdag worden de winnaars bekend gemaakt. Natuurlijk kun je ook een andere lekkere vlaai bestellen. En wat je ook voor lekkers bestelt, op moederdag levert Multivlaai het gratis thuis af met een kaartje met een persoonlijke boodschap erop.
 • Leg je moeder helemaal in de watten met een menu van TrattoriadaMaurizio. Hoewel dit gloednieuwe restaurant nog niet open heeft kunnen gaan door de coronacrisis, kun je de Italiaanse gerechten wel afhalen. Moeder wordt vast blij van carpaccio di cipriani, brodetto di pesce en een torta a limone toe.
 • Chocolade is altijd goed. En lekker makkelijk: Leonidas bezorgt haar heerlijke bonbons gewoon bij je thuis.
 • Voor een stikleuk cadeautje ga je naar… Stikleuk! Hier hebben ze bijzondere moederdagcadeautjes en pakketten voor je klaarliggen.
 • Brownies en Downies heeft een heerlijke moederdag high tea.
 • Wijnhandel Brabant heeft samen met Igor Bloemenshop, Douglas Bergen op Zoom en Brasserie Bernard een speciaal moederdag pakket samengesteld.Dit pakket bestaat uit een gemengd boeket bloemen van Igor bloemenshop aan het St. Josephplein, heerlijk geurende shower foam en geurtje van Douglas Bergen op Zoom, twee stokjes met verse aardbeien ondergedompeld in chocolade van Brasserie Bernard in de Sint-Josephstraat en een fles Corazón Loco Iniesta wit of rosé met Bodega Iniesta wijn las van Wijnhandel Brabant aan de Koningsspil te Halsteren.
  Speciale moederdagprijs € 29,95 dit is inclusief bezorging op zondag 10 mei tussen 9.00-12.00 in de gemeente Bergen op Zoom (ook Halsteren en Lepelstraat). Bezorging in de gemeente Woensdrecht € 5,– per bezorgadres extra.
  Bestellen via [email protected], geeft u bij uw bestelling aan of u kiest voor een witte of rosé wijn. U kunt uw bestellingen doorgeven tot zaterdag 9 mei 13.00 uur.

Meer acties

Heb jij nog een leuke moederdagacties gespot? Laat het ons weten, dan voegen wij die toe aan ons lijstje.

Lees hier meer over Bergse ondernemers in coronatijd.