valentijnsdag

Uit eten met je lief of naar de bioscoop is (hoogstwaarschijnlijk) niet mogelijk tijdens Valentijnsdag. Maar dat wil niet zeggen dat je er geen romantische avond van kunt maken. Diverse Bergse ondernemers helpen je daarbij.

Begin de dag met een romantisch ontbijtje. Delifrance heeft alles wat je nodig hebt!

Verras je Valentijn met ontbijt op bed, supervers en heerlijk compleet! Villa Heidetuin verzorgt dit voor je. Check de website.

De hele dag niet koken? Dat kan met het Valentijnsmenu van Casa de Castro en Gewoon bij Sjuul. ’s Middags een overheerlijke High Tea van Gewoon bij Sjuul en ’s avonds Tapasboxz de Luxe van Casa de Castro, met een fles Spaanse Cava. Bestellen kan hier.

Bij de Coninck heeft een speciaal Valentijndiner samengesteld, compleet met amuse, dessert en een fles bubbels.

Ken je het beroemde concept ‘Tafeltje Vol’ van het Spuihuis al? Er is nu een speciale editie voor Valentijnsdag. Een tafeltje vol heerlijke gerechten, zoals gamba’s, kalfslende, zalm ceviche en framboos met ruby chocolade.

Hotel de Draak: Speciaal voor Valentijnsdag heeft chef Torben Bouterse een box samengesteld die de liefde viert door zijn zeven zonden te vertolken in zijn guilty pleasures. De Valentijn box bevat 7 gerechten, bedoeld voor een shared dining experience. Wel zo handig, dan kan je tenminste echt samen culinair genieten en hoef je niet de hele tijd in de keuken te staan! Lees er hier meer over.

Wil je eens iets anders? Bestel dan bij Eetwinkel de Hollandsche Tuyn de Valentijns lunchbox. Lees er hier meer over.

Laat Valentijnsdag dit jaar nou op een zondag vallen. Het perfecte moment dus voor een lazy sunday brunch. Gastrobar de Moor heeft de perfecte brunch voor je klaarstaan. Bestellen kan hier.

Een romantisch ontbijt, brunch, lunch of diner? Denk dan eens aan de boxen van Brownies & Downies. Een lekker soepje vooraf, diverse broodjes, smeersels, hapjes en beleg. En uiteraard het zoete gedeelte, helemaal aangepast in ValentijnsdagStyle. Dit alles met nog twee smaken thee wordt geleverd in prachtig gepersonaliseerde tasjes door de Kanjers. Bestellen kan via [email protected] met het aantal personen en het tijdstip waarop het klaar mag staan of hoe laat u het bezorgd wilt hebben.

Tip voor Valentijnsdag

Op zoek naar iets leuks om te doen? Kijk dan hier.

Heb jij nog leuke valentijnstips? Laat het ons weten, dan voegen we ze toe.