dumphal online

Vanaf 15 december zit Nederland in een vergaande lockdown. Alle niet-essentiële winkels zijn gesloten. Maar Bergse ondernemers zijn creatief en stappen over op digitaal shoppen.

De winkeldeuren zijn op slot, maar dat wil niet zeggen dat er niets meer te verkrijgen is in Bergen op Zoom. Veel winkels zijn razendsnel overgestapt of zijn een webshop gestart. Bij deze winkels kun je online terecht:

 • Retro Vinyl & Vintage: Ben je op zoek naar nieuw en tweede hands vinyl, single, cd, dvd, blu ray, muziekcassette, laserdisc etc. laat het deze winkel weten en zoeken het in de winkel of bestellen het voor je. Bestellingen vanaf 25 euro worden persoonlijk bezorgd, bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verzonden door heel Nederland. Verder heeft de winkel op Facebook veel aanbiedingen met pop- en rockmerchanise. Via onze website WWW.RETROBOZ.COM kun je toegang krijgen tot de webwinkel in Discogs.
 • Klanten kunnen op Amac.nl hun mooiste Apple producten en accessoires bestellen. Die worden gratis thuisbezorgd. De winkel is alleen op afspraak open voor reparatie  en onderhoud. Een afspraak is te maken op Amac.nl/support
 • Hippe Zaken: elke dag open tussen 10:00 en 16:00 open voor bestellingen en reparaties afhalen aan de deur. In Bergen op Zoom wordt alles gratis bezorgd. Buiten Bergen op Zoom is het boven de 50 euro gratis, daaronder wordt een bijdrage van €2,50 berekend.
 • Instyle: de winkel zou vrijdag 18 december beginnen met de sale, maar door de omstandigheden gaat die actie per direct in. Vrijwel de volledige collectie wordt aangeboden met 30% korting. Het team is te bereiken via 0164-240101 of bellen/appen naar 06-22376197. Leg uit waar je naar op zoek bent, een cadeautje (dit pakken ze mooi in) of een toffe outfit voor jezelf en natuurlijk wat voor budget je hebt. Het is eventueel ook mogelijk om te face-timen, zodat je de spullen kunt zien. Van Tholen tot Breda worden de bestellingen dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd. Boven de €50,- is de bezorging gratis. Woon je wat verder weg, dan wordt het dezelfde dag nog via de post verzonden. Dan betaal je wel bezorgkosten.
  Woon je in de regio tussen Tholen en Breda dan is er ook de mogelijkheid om een PAS-TAS te laten bezorgen. Instyle zoekt leuke artikelen uit naar jouw wensen en bezorgen deze PAS-TAS bij je thuis. Je kan lekker op je gemak passen en de spullen die je wilt houden reken je af, de rest stop je weer terug in de tas die Instyle dan weer komt ophalen.
 • Return: shoppen kan via Instagram of Facebook, de winkel brengt je bestelling gratis aan huis en haalt ’t eventueel ook weer op.
 • De Gulden Cop, Fortuinstraat 21, bezorgt ook aan huis: op de Facebookpagina zijn verschillende foto’s toegevoegd waarin te zien is wat er zoal te bestellen is, men kan bellen of appen naar telefoonnummer 06-30872144 en alles wordt gratis thuisbezorgd in de directe omgeving van Bergen op Zoom.
 • Inge Rens Jewellery Design heeft een webshop waar je online veilig kunt shoppen. Niet de hele collectie staat online, dus mocht je iets in de etalage of op social media hebben gezien neem dan contact op per mail [email protected] of telefoon/app 0624220397. Bestellingen kunnen opgehaald worden in het portiek van de winkel (pick-up point) en bestellingen worden kosteloos thuis gebracht in Bergen op Zoom. Cadeaubonnen, tegen elk bedrag, kunnen uiteraard ook besteld worden!
 • Jess & Lou laat haar collectie zien op Facebook en Instagram. Bestellingen worden bij je thuisbezorgd.
 • Blokker: via de website kun je bestellingen plaatsen.
 • Schoenmode den Boer is open voor reparaties. Via Facebook en Instagram kun je de collectie bekijken. Den Boer is bereikbaar via 06-13638732, 06-51480237 of 0164-235203.
 • De Waterput krijgt alle nieuwe releases en aanbiedingen ook gewoon binnen. Bestellen kan via de mail, of per telefoon tijdens openingstijden. Advies vragen mag ook! Elpees worden gratis verzonden vanaf een bestelling van €50-, cd’s vanaf €25,-. Info: [email protected] of 0164 237418.
 • Saddlers is open met aangepaste openingstijden, van 11:00 tot 16:00 uur.
 • Mijn Lievelingskleding verkoopt haar collectie zien in de webshop, op Facebook en Instagram.
 • Boekhandel Quist bezorgt boeken thuis.
 • Wow Kidsconceptstore: bestellen kan via een berichtje op Instagram of via whatsApp 06-34306354. Er liggen een heleboel mooie outfits te wachten, evenals superveel kerstcadeaus voor baby’s, peuters, kleuters, kinderen en  mama’s in spe. Genoeg te shoppen dus! 
 • Leonidas bezorgt haar lekkernijen bij je thuis
 • De Bergse Dumphal bezorgt eveneens thuis.
 •  YIL-store heeft een webshop, waar je nog alle kleding, sieraden, schoenen en woonaccessoires kunt bestellen.

 • Tebbens Modehuis komt zelfs bij je thuis, zodat je kunt kiezen en passen in een veilige omgeving. Volg de winkel op Facebook en Instagram of neem contact op via [email protected] of 0164 234480.
 • Bij juwelier Herbers en Jenniskens kun je via Facetime, Zoom op Whatsapp in de etalages kijken en iets uitkiezen. Het wordt dan mooi ingepakt op tijd voor Kerst thuisbezorgd. De juwelier is bereikbaar via [email protected] of 0164 235514.

 • Mc Fashion Brands geeft tot Kerst 15% korting op de gehele collectie, ook op de merken NIKKIE EsQualo FIFTH HOUSE Delousion. Bestellen kan via de website. Bovendien is het team dagelijks bereikbaar via (06) 14 73 45 53. Dagelijks maakt Mc Fashion Brands uitlegfilmpjes waarin zij uitleg geven over de outfits zodat het kiezen van de combinaties of de maat makkelijker wordt. Dit gebeurt via de social media kanalen @mcfashionbrands. Verder worden bestellingen in Bergen op Zoom, Hoogerheide, Ossendrecht en eiland Tholen persoonlijk bezorgd, zodat het voor Kerst binnen is.
 • Het Lunchcafé is open van woensdag t/m zaterdag van 11.30 tot 14.30 voor afhalen en bezorgen.
 • Jamin mag open blijven, evenals bloemenzaken die hun spulletjes buiten kunnen verkopen. Ook Branderij Joost is gewoon open. Eventueel kunnen er ook bestellingen online worden gedaan.
 • Bumblebeez is open als pakketshop/servicepunt. Bovendien zijn alle artikelen van deze spellenwinkel online te bestellen.
 • Bij boekhandel Van de Kreek is alleen het postagentschap open.

Meer info

Weet jij nog meer winkels die in deze tijd online leveren? Laat het ons weten, dan voegen we die nog toe.

Afhalen/bezorgen in de horeca

Ook de horeca is inmiddels bedreven in afhalen en bezorgen. Lees hier waar je nog een diner kunt bestellen.