Winkelen

Om lekker te shoppen in Bergen op Zoom hoef je geen kilometers te maken. Het centrum is fijn compact: alle straten leiden naar de Grote Markt, het middelpunt van de Bergse binnenstad en een sfeervol plein vol gezellige terrassen.

Hoewel het centrum niet enorm groot is, kun je er urenlang dwalen, van verrassing in verrassing vallend. Smalle steegjes, verborgen hofjes, intieme terrasjes en winkels die je nergens anders vindt. Van exclusieve mode tot unieke cadeautjes, van toffe sieraden tot vintagekleding en -woonaccessoires, luxe Belgische chocola en allerlei handwerkartikelen.

Hou jij ervan om eindeloos tussen de boeken te snuffelen? Ben je op zoek naar een nieuwe outfit, hippe schoenen of naar een heel apart cadeautje voor een verjaardag? In Bergen op Zoom slaag je gegarandeerd. Naast winkels van grote landelijke ketens vind je hier ook allerlei bijzondere, kleine zaakjes. Een mix van winkels die voor iedereen wel iets biedt!

Kijk op www.aangenaambergenopzoom.nl voor meer informatie over de winkels in Bergen op Zoom.

Dit kun jij doen voor de Bergse ondernemers

En weer gaat er een harde lockdown in. Niet-essentiële winkels gaan dicht, evenals de horeca. Maar er is wel iets dat jij kunt doen. Heb je je kerstcadeautjes nog niet binnen, of zoek je nog een mooie outfit? Shop dan online lokaal! Veel winkels in Bergen op Zoom hebben inmiddels een webshop en zijn actief op Facebook en Instagram. Click en collect is nog steeds toegestaan: jij bestelt je spulletjes online bij je favoriete Bergse...

Het allerleukste kerstcadeautje vind je bij Don Camillo

Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Kom dan naar Don Camillo Bar op de Grote Markt voor deze hervulbare kerstbal met een drankje naar keuze. De plastic ballen zijn makkelijk te hervullen en leuk in de boom, bij het diner of als creatief bedankje of cadeautje. Fijn om te krijgen en de horeca kan in deze tijd wel wat steun gebruiken. De prijs van de kerstbal ligt rond de 7 à 8 euro, dat varieert...
X