Winkelen

Om lekker te shoppen in Bergen op Zoom hoef je geen kilometers te maken. Het centrum is fijn compact: alle straten leiden naar de Grote Markt, het middelpunt van de Bergse binnenstad en een sfeervol plein vol gezellige terrassen.

Hoewel het centrum niet enorm groot is, kun je er urenlang dwalen, van verrassing in verrassing vallend. Smalle steegjes, verborgen hofjes, intieme terrasjes en winkels die je nergens anders vindt. Van exclusieve mode tot unieke cadeautjes, van toffe sieraden tot vintagekleding en -woonaccessoires, luxe Belgische chocola en allerlei handwerkartikelen.

Hou jij ervan om eindeloos tussen de boeken te snuffelen? Ben je op zoek naar een nieuwe outfit, hippe schoenen of naar een heel apart cadeautje voor een verjaardag? In Bergen op Zoom slaag je gegarandeerd. Naast winkels van grote landelijke ketens vind je hier ook allerlei bijzondere, kleine zaakjes. Een mix van winkels die voor iedereen wel iets biedt!

Kijk op www.aangenaambergenopzoom.nl voor meer informatie over de winkels in Bergen op Zoom.

Op zoek naar een beetje gezelligheid? Kom naar koopzondag!

Zondag 25 oktober is het koopzondag in de Bergse binnenstad. Veel winkels zijn open, kom jij ook? In coronatijd is de gezelligheid vaak ver te zoeken. Gelukkig doen de winkeliers in het centrum van Bergen op Zoom hun best er toch iets van te maken. Natuurlijk wel met in acht name van de coronamaatregelen: niet teveel mensen in de winkels, handen ontsmetten en vaak zijn er looproutes. Koopzondag voor de feestdagen Wil jij je inkopen voor de...

Koopavonden met aangepaste sluitingstijden

Premier Rutte kondigde afgelopen dinsdag aan dat er geen koopavonden meer gehouden worden. Ook Bergse ondernemers houden zich aan de nieuwe regels voor de koopavonden. De coronaregels zijn afgelopen week aangescherpt. Zo moest de horeca haar deuren sluiten. Winkels mogen nog wel open zijn, maar er is een dringend advies om hier mondkapjes te dragen. Veel winkels laten klanten zonder mondkapje niet binnen. Uiterlijk De komende vier weken hebben de koopavonden aangepaste tijden. Wettelijk moeten winkels om...
X