Winkelen

Om lekker te shoppen in Bergen op Zoom hoef je geen kilometers te maken. Het centrum is fijn compact: alle straten leiden naar de Grote Markt, het middelpunt van de Bergse binnenstad en een sfeervol plein vol gezellige terrassen.

Hoewel het centrum niet enorm groot is, kun je er urenlang dwalen, van verrassing in verrassing vallend. Smalle steegjes, verborgen hofjes, intieme terrasjes en winkels die je nergens anders vindt. Van exclusieve mode tot unieke cadeautjes, van toffe sieraden tot vintagekleding en -woonaccessoires, luxe Belgische chocola en allerlei handwerkartikelen.

Hou jij ervan om eindeloos tussen de boeken te snuffelen? Ben je op zoek naar een nieuwe outfit, hippe schoenen of naar een heel apart cadeautje voor een verjaardag? In Bergen op Zoom slaag je gegarandeerd. Naast winkels van grote landelijke ketens vind je hier ook allerlei bijzondere, kleine zaakjes. Een mix van winkels die voor iedereen wel iets biedt!

Kijk op www.aangenaambergenopzoom.nl voor meer informatie over de winkels in Bergen op Zoom.

Hemelvaart, Pasen, Pinksteren, Bevrijdingsdag, Koningsdag: zijn de winkels in Bergen op Zoom open?

Er komen weer een aantal feestdagen aan: Bevrijdingsdag, Hemelvaart. Zijn de winkels in Bergen op Zoom dan open? Allereerst wil je vast weten wanneer die feestdagen zijn. We zetten het voor je op een rijtje: Koningsdag: woensdag 27 april Bevrijdingsdag: donderdag 5 mei Hemelvaart: donderdag 26 mei Pinksteren: zondag 5 en maandag 6 juni Open of dicht Op Eerste en Tweede Pinksterdag zijn de meeste winkels dicht, behalve veel supermarkten, doe-het-zelfzaken en de winkels op de woonboulevard, die zijn Tweede Pinksterdag...

Veel winkels gesloten op koopzondag in februari

De koopzondag van februari valt samen met Vastenavend. Daarom hebben veel winkels in de binnenstad van Bergen op Zoom besloten hun deuren op deze dag niet te openen. En let op: ook op vastenavendmaandag  en -dinsdag zijn veel winkels gesloten. Nu het leutfeest toch door kan gaan, verwachten de ondernemers niet veel shoppers. Vastenavend  Wil je weten wat er te doen is tijdens Vastenavend? Kijk dan hier.
X