Winkelen

Om lekker te shoppen in Bergen op Zoom hoef je geen kilometers te maken. Het centrum is fijn compact: alle straten leiden naar de Grote Markt, het middelpunt van de Bergse binnenstad en een sfeervol plein vol gezellige terrassen.

Hoewel het centrum niet enorm groot is, kun je er urenlang dwalen, van verrassing in verrassing vallend. Smalle steegjes, verborgen hofjes, intieme terrasjes en winkels die je nergens anders vindt. Van exclusieve mode tot unieke cadeautjes, van toffe sieraden tot vintagekleding en -woonaccessoires, luxe Belgische chocola en allerlei handwerkartikelen.

Hou jij ervan om eindeloos tussen de boeken te snuffelen? Ben je op zoek naar een nieuwe outfit, hippe schoenen of naar een heel apart cadeautje voor een verjaardag? In Bergen op Zoom slaag je gegarandeerd. Naast winkels van grote landelijke ketens vind je hier ook allerlei bijzondere, kleine zaakjes. Een mix van winkels die voor iedereen wel iets biedt!

Kijk op www.aangenaambergenopzoom.nl voor meer informatie over de winkels in Bergen op Zoom.

Gratis parkeren tijdens de feestdagen, idee voor Bergen op Zoom? 

De gemeente Vlissingen wil de binnenstad in december extra aantrekkelijk maken. Daarom is het gratis parkeren van zaterdag 21 december tot en met woensdag 1 januari én wordt het tarief voor de parkeergarages overdag verlaagd naar een euro per uur. Het gratis parkeren geldt voor de parkeerplaatsen waar het normaal gesproken betaald is. Daarmee kunnen bestuurders hun auto niet gratis op plekken voor vergunninghouders zetten. Iets voor Bergen op Zoom? In Bergen op Zoom wordt er nogal...

Dit zijn de mooiste Bergse Black Friday aanbiedingen

Black Friday staat voor de deur. Dat betekent: leuke koopjes scoren. Wij zetten een paar mooie Bergse Black Friday aanbiedingen voor je op een rijtje. Bij Pracht: tot 35% korting op beeld en geluid Bij Mijn Lievelingskleding: 50% korting op alle kleding, 30% korting op geselecteerde schoenen en 30% korting op de tassen. En in de sale kelder zelfs 70% korting op alles met een oranje sticker. Bij Douglas: 25% korting op bijna alle luchtjes Bij Hema: 50%...
X