Winkelen

Om lekker te shoppen in Bergen op Zoom hoef je geen kilometers te maken. Het centrum is fijn compact: alle straten leiden naar de Grote Markt, het middelpunt van de Bergse binnenstad en een sfeervol plein vol gezellige terrassen.

Hoewel het centrum niet enorm groot is, kun je er urenlang dwalen, van verrassing in verrassing vallend. Smalle steegjes, verborgen hofjes, intieme terrasjes en winkels die je nergens anders vindt. Van exclusieve mode tot unieke cadeautjes, van toffe sieraden tot vintagekleding en -woonaccessoires, luxe Belgische chocola en allerlei handwerkartikelen.

Hou jij ervan om eindeloos tussen de boeken te snuffelen? Ben je op zoek naar een nieuwe outfit, hippe schoenen of naar een heel apart cadeautje voor een verjaardag? In Bergen op Zoom slaag je gegarandeerd. Naast winkels van grote landelijke ketens vind je hier ook allerlei bijzondere, kleine zaakjes. Een mix van winkels die voor iedereen wel iets biedt!

Kijk op www.aangenaambergenopzoom.nl voor meer informatie over de winkels in Bergen op Zoom.

Nu in het Vierkantje: expositie van finaliste Project Rembrandt

Klinkt de naam Suzana Jovanovic je bekend in de oren? Dat kan, want zij was een van de deelnemers aan het tv-programma Project Rembrandt. Haar werk is nu te zien bij Ma Vie home & lifestyle in het Vierkantje. Suzana woont in Putte, maar komt oorspronkelijk uit Servië. Al toen ze vijf was, riep ze: ,,Ik ga trouwen, in Nederland wonen en Rembrandt zien!" Dat ze op haar 44ste meedeed aan project Rembrandt is dan...

Primeur in West-Brabant: de Mamabios

Hoe fijn is dat: naar een film te gaan, die je zelf leuk vindt, met je baby of peuter? En niemand die boos wordt als je kind even niet stil blijft zitten. Het kan! Op 12 juni is namelijk de allereerste Mamabios in Cinema Kiek in de Pot, een primeur in West Brabant. MamaBios, wat is dat zul je misschien denken? Stel je voor: jij met je baby of peuter (en partner, moeder, zus of...
X