Winkelen

Om lekker te shoppen in Bergen op Zoom hoef je geen kilometers te maken. Het centrum is fijn compact: alle straten leiden naar de Grote Markt, het middelpunt van de Bergse binnenstad en een sfeervol plein vol gezellige terrassen.

Hoewel het centrum niet enorm groot is, kun je er urenlang dwalen, van verrassing in verrassing vallend. Smalle steegjes, verborgen hofjes, intieme terrasjes en winkels die je nergens anders vindt. Van exclusieve mode tot unieke cadeautjes, van toffe sieraden tot vintagekleding en -woonaccessoires, luxe Belgische chocola en allerlei handwerkartikelen.

Hou jij ervan om eindeloos tussen de boeken te snuffelen? Ben je op zoek naar een nieuwe outfit, hippe schoenen of naar een heel apart cadeautje voor een verjaardag? In Bergen op Zoom slaag je gegarandeerd. Naast winkels van grote landelijke ketens vind je hier ook allerlei bijzondere, kleine zaakjes. Een mix van winkels die voor iedereen wel iets biedt!

Kijk op www.aangenaambergenopzoom.nl voor meer informatie over de winkels in Bergen op Zoom.

BumbleBeez bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd!

In oktober bestaat BumbleBeez Spellenwinkel vijf jaar. En dat mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan... BumbleBeez is gevestigd in de Kremerstraat (Vierkantje) en heeft spellen en puzzels voor jong en oud. Je mag de spellen zelfs komen uitproberen in de winkel! Acties bij BumbleBeez Voor het vijfjarig bestaan houdt de zaak de hele maand oktober leuke acties, zowel in de winkel als online. Zo krijgen klanten bij hun aankoop dubbele spaarstempels en iets leuks bij hun aankoop. Activiteiten Er...

Spandoeken zijn gebaar voor winkelend publiek

Ondernemersvereniging Sterck heeft het afgelopen weekend een aantal spandoeken opgehangen in de Bergse binnenstad met de tekst: 'Loop rechts op de straat, denk ook aan anderen'. ,,Het bestuur van Sterck heeft gemeend om ook iets te moeten doen in de coronacrisis", vertelt penningmeester Leon Tholhuijsen. ,,We mogen al geen activiteiten organiseren, omdat de risico’s veel te groot zijn en wij hierbij een verantwoordelijkheid krijgen opgedragen die we niet kunnen garanderen. Omdat de gemeente blijkbaar...
X