sinterklaasvoorstellingen sint sinterklaas

Woensdag 27 november houdt de stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom weer haar jaarlijkse Sinterklaasvoorstellingen in de Maagd. En jij kunt kaartjes winnen.

Sinterklaas geeft 5 x 2 kaarten per voorstelling (1 kind met 1 volwassene) weg voor de voorstellingen van 13.00 uur, 14.30 uur, 17.30 uur en 19.00 uur. Dit betekent dus dat ondernemersvereniging Sterck 20 keer 2 kaartjes mag weggeven.

Hoe win je kaartjes?

Like dit bericht op Facebook en vrijdag 15 november a.s. (op de Dag voor de Ondernemer!) zullen we de winnaars bekendmaken. Ouders weten dan nog op tijd of ze nog zelf in de rij moeten gaan staan om kaartjes te bemachtigen op zondag 17 november voor de sinterklaasvoorstellingen. In de facebookreactie kan het voorkeurstijdstip erbij gezet worden. In dat geval gaat het in de hoge hoed voor dat tijdstip. Geen tijdstip betekent dat je bij alle voorstellingen mee loot.

Sinterklaasvoorstellingen

Ieder jaar houdt de stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom leuke voorstellingen in de Maagd, waarbij Sint en zijn Pieten de hoofdrol spelen.

Kijk hier voor meer informatie over de activiteiten van Sinterklaas in Bergen op Zoom. En wist je, dat er in winkelgebied De Parade een echt Winterhuis met leuke Sinterklaasactiviteiten is? Leer er hier alles over.