oase

Als liefhebber van wijn drink je graag een glaasje maar je weet nog niet precies wat je lekker vindt en al helemaal niet waarom. Eigenlijk zou je er iets meer over willen weten…

Of misschien werk je wel met wijn in de horeca, een slijterij of ben je werkzaam in de  wijnhandel. Dan krijg je regelmatig vragen van gasten of klanten. En natuurlijk wil je wel de juiste antwoorden kunnen geven.

Haal je wijnvignet

In samenwerking met een internationaal gecertificeerde specialist (WSET Advanced) kun je nu bij Restaurant Oase terecht om in een korte tijd (twee avonden) op een leuke en leerzame manier het zogenaamde Wijnvignet/SDEN1 halen; een landelijk erkend diploma dat door de Stichting Dranken Examens en Normering (SDEN) wordt uitgegeven. Deze korte wijncursus vindt plaats op donderdag 3 en 10 oktober (van 19.30 tot 22.00 uur) en wel in de gezellige wijnkelder van het restaurant.

Cursus bij Oase

In twee leerzame en vooral gezellige avonden krijg je zo de basiskennis en vaardigheden om met zelfvertrouwen wijn te selecteren en er iets over te vertellen. Met het leuke boekje ‘Ik weet wat van wijn’ in je achterzak kun je na afloop van de tweede avond het Wijnvignet® -SDEN-1 halen, het landelijk erkende diploma dat door de Stichting Dranken Examens en Normering.

Kosten

De kosten voor deze korte introductie in de wereld van de wijn (twee avonden) bedragen € 130,- p.p. (inclusief BTW, cursusboekje, aroma ellips en twee proefglazen).
Inschrijven kun je door een mail te sturen naar [email protected] of [email protected] onder vermelding van ‘Start met Wijn’ met tevens
duidelijk je naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer en emailadres en
eventueel het aantal deelnemers. Na ontvangst van het inschrijfgeld ontvang je bevestiging van deelname.

Ben je nog nooit bij Oase binnen geweest? Bekijk dan hier het mooie pand.