vrijmarkt koningsdag
Foto: Koningsdag Bergen op Zoom

Hoewel de koningsdagactiviteiten dit jaar op het Wilhelminaveld zijn, mag de vrijmarkt wel gewoon doorgaan in de binnenstad van Bergen op Zoom. Dat wordt dus supergezellig!

In de straten van Bergen op Zoom die op de plattegrond groen zijn, mogen inwoners van 26 april 17.00 uur tot 27 april 17.00 uur een kleedje neerleggen en spullen verkopen.

Regels tijdens de vrijmarkt

Er zijn wel een aantal regels in die tijd. Zo mogen er geen auto’s of aanhangwagens geparkeerd worden op de vrijmarkt, mogen er geen commerciële verkopers deelnemen, mogen er geen grote meubelen verkocht worden en mag je je plekje niet markeren met plakband, tape of verf. Als je eten of drank wil verkopen of uitdelen, moet je daar een vergunning voor hebben. Kijk hier voor alle regels.

Koningsdag en koningsnacht worden dus weer echt weer een feestje in de binnenstad. Gezellig als vanouds. Zien we jou daar ook? En wil je weten of de winkels dan ook open zijn, kijk dan even hier. We hebben meteen voor je uitgezocht of de winkels open zijn met Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en Bevrijdingsdag. Handig om te weten!

Meer activiteiten

Wil je weten wat er nog meer te doen is tijdens Koningsdag? Lees het hier.