plaatje kip en apie

Leuk: je vraagt een plaatje aan en helpt er een goed doel mee. Dat kan vrijdagavond en zondagmiddag bij Retro Vinyl en Vintage in de Lombardenstraat in winkelgebied De Parade.

Bij Retro Vinyl en Vintage draaien ze voor Kip en Apie. Die stichting ken je vast wel: vrijwilligers die kinderfeestjes organiseren voor kinderen uit gezinnen, waar men zelf geen kinderfeestje of verjaardagscadeautje kunnen betalen. En waar ze pas een tof sinterklaasfeest hebben gehouden voor deze kinderen. Een superlief initiatief dus!

Iedereen blij

Dat vinden ze bij Retro Vinyl en Vintage ook en daarom willen ze een steentje bijdragen. Dus kan iedere bezoeker vrijdagavond en zondag een plaatje aanvragen. Voor een donatie natuurlijk. En die donatie gaat naar Kip en Apie. Zo heb jij een mooi momentje tijdens het shoppen, en hebben de kinderen een mooi momentje via Kip en Apie. Iedereen blij.

Kom jij ook een plaatje aanvragen? 

In deze kersttijd is er van alles te doen in de binnenstad. Zo rijdt er een leuk kerstreintje en is er muziek en entertainment. Kijk hier voor het programma. En we hebben nog meer leuks in Bergen op Zoom: er is ook een Winterhuis. Deze zaterdag voor het laatst, dus mis het niet.