vinyl
Foto: Pexels

PopMonument organiseert ook dit jaar de vinyl markt! Zaterdag 14 september vanaf 11.00 uur kun je fijne plaatjes scoren in de Bosstraat. Een gezellige middag tussen de platenbakken ter voorbereiding op een mooie muzikale avond.

Een leuke gelegenheid om je favoriete lp of single te komen zoeken! Er is ook muziek: van Familie Jansen (13:00 / 14:15 / 15:30) en dirk. doet om 16:00 uur een gratis instore in platenzaak De Waterput. Ron Koerts (Celluloid Gurus) draait de fijnste plaatjes.

De vinyl markt wordt georganiseerd in samenwerking met Ondernemersvereniging STERCK Bergen op Zoom. De zaterdagavond wordt uiteraard ingevuld door PopMonument. Lees er hier alles over.

Informatie vinyl markt

Tijden: 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: Bosstraat, Bergen op Zoom
Toegang: Gratis!

Afgesloten

De Bosstraat zal vanaf 09.00 uur afgesloten zijn voor verkeer om iedereen in alle rust en veiligheid te laten snuffelen langs een groot aantal kramen.

Er is nog veel meer te doen komend weekend. Vrijdag begint het al met de aftrap van het PopMonument en zaterdag en zondag is er bijvoorbeeld ook Kunsten in de Monumenten, de Bergse variant van Open Monumentendag. Met veel muziek, dans en beeldende kunst. Wil je precies weten wat er dit weekend allemaal te doen is in Bergen op Zoom? Kijk dan hier.