vintage vastenavend open

Sta jij al te trappelen om oew neus achternaar te dweile, maar ben je nog op zoek naar een originele outfit? Dan moet je bij Vintage Vastenavend zijn.

Vorig jaar ging Vintage Vastenavend voor het eerst open en ook dit jaar is deze pop-up winkel weer klaar voor het leutfeest. Vanaf 18 januari kun je terecht in het oude pand van Koster Muziek in de Fortuinstraat. De komende weken kun je er iedere donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur terecht. En aangezien de zaak ook Kolder heeft overgenomen, is er vast en zeker ruime keus. Van hoedjes tot gordijntjes en complete kostuums, hier vind je het.

Kunst en Vintage

En Vintage Vastenavend heeft nog iets leuks: een samenwerking met Steven Bouwens Art. Steven zal in januari en februari in de winkel een ode aan Prins Nilles III vorm geven. Veertien momenten uit veertien jaar. Heb jij een mooi moment met de prins dat je nog steeds koestert in je hart? Kom het Steven in de winkel vertellen en wie weet legt hij jouw moment vast op zijn kunstwerk.

Heb jij verstand van Vastenavend? Doe dan mee met de vastenavendkwis in ’t Slik. Lees er hier meer over.