vintage vastenavend

Het is bijna 11-11. Liggen jouw bullen al klaar of ben je nog op zoek naar iets nieuws? Kom dan eens kijken bij Vintage Vastenavend. Alleen geopend op 8 en 9 november!

Vorig jaar opende deze vastenavendwinkel haar deuren voor het eerst. Het bleek een groot succes, want het was dagelijks druk in het oude Kosterpand in het Vierkantje. De winkel is dit jaar maar twee dagen open: vrijdag 8 november van 13.00 tot 17.00 uur, zaterdag 9 november van 10.00 tot 17.00 uur. Net genoeg tijd om leuke 11-11 spulletjes te vinden! Behalve vintage verkoop is er een café achterin met verschillende activiteiten, zoals een expositie.

Uit de hand gelopen hobby

Voor eigenaren Bas en Myrte van den Broek-van Gurp is het  een uit de hand gelopen hobby. ,,Als wij ergens door een stad lopen, komen we altijd wel iets tegen dat we leuk vinden voor Vastenavend.” Inmiddels heeft het stel duizende items verzameld. Zoveel, dat ze vorig jaar maar met een pop-up winkel startten.

Nog meer Vintage Vastenavend nieuws

Na 11-11 gaat de winkel pas in januari weer open. Al is er nog meer leuk nieuws: Vintage Vastenavend neemt Kolder in de Steenbergsestraat over vanaf 1 januari 2020. Alle spulletjes kun je dan bekijken op Instagram en shoppen is alleen op afspraak. Kolder wordt dus uitsluitend een online winkel. De huur van het pand is opgezegd, wat daarmee gebeurt is niet bekend.

Lees hier meer leuk binnenstadnieuws.