vastenavendexpo
Voel jij de vastenavendkriebels al? Hier bij Kaders & Kunst en bij Ma Vie, allebei gevestigd in de Kortemeestraat in Bergen op Zoom, vind je ze zeker op deze vrolijke vastenavendexpositie.
De expositie is met spoed ingelast, omdat de leerlingen van kunstenaar Mart Franken plotseling in een ander pand geweigerd werden. Marian Bekker van Kaders & Kunst greep in en bood hen een nieuwe plek. In de etalages van Kaders & Kunst en Ma Vie zijn schilderijen te zien van Marlou Mercx, Marleen Hopma, Els Gladdines, Jennifer Kraayvanger, José van der Winkel, Kees Franken, Josien Franken, Mariëlla de Clercq en Carina Slokkers. ,,Het is een vrolijke boel geworden”, lacht Bekkers.
De kunstwerken zijn hier te zien tot en met de Vastenavend. Loop eens langs!

Nog een vastenavendexpositie

Als je dan toch al kriebels voelt, loop dan ook even door ’t Sint Annastraatje. In de galerie De Lange Neus exposeert Peter Franssen met zo’n vijftien andere kunstenaars met ‘Ouw d’oew maske mar op’. Geopend iedere vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur.
En ook Hendrik Boot en Willem Hoedelmans hebben een vastenavendexpositie in etalages. Zij exposeren in het voormalig pannenkoekenhuis in de Sint Josephstraat en in voormalige baby- en kinderkledingzaak aan de Fortuinstraat.

Meer leuk nieuws

Ben jij ook zo toe aan leuke dingen? Nou, er komen nog meer evenementen in de Bergse binnenstad. Lees er hier meer over.