tui

De zomer is in volle gang. Maar het gaat dit jaar allemaal wat anders dan anders. Ook op vakantie. TUI geeft je antwoord op al je vakantievragen.

Hoewel veel mensen er op uit trekken om van een vakantie in het buitenland te genieten, leven er ook nog veel vragen over de maatregelen die getroffen worden tijdens de reis en het verblijf en of je wel het echte vakantiegevoel kunt beleven.

Prijzen bij TUI

De crew van TUI fly weet als geen ander hoe het is om nu in een vliegtuig te stappen en geeft graag antwoord op alle vragen. Een groep van in totaal 150 TUI fly stewards, stewardessen en piloten gaat deze weken dan ook langs verschillende TUI reisbureaus, verspreid door heel het land. Om bezoekers te informeren. Maar ook om mooie vakantieprijzen weg te geven.

In Bergen op Zoom

Zaterdag 1 Augustus is de crew aanwezig bij TUI Bergen op Zoom. Iedereen met vragen over hoe het nu is om te vliegen en op vakantie te gaan is tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom. Crew en reisbureaumedewerkers staan dan klaar om alle vragen te beantwoorden.

Kraak de kluis

Bovendien worden met het Kraak de Kluis spel mooie vakantieprijzen weggegeven. Zoals een reischeque t.w.v. € 100,- of een leuke goodiebag!

Adres

TUI Bergen op Zoom is gevestigd in Voetboog 3.

RIVM richtlijnen

Vanzelfsprekend wordt ook op deze dagen rekening gehouden met de RIVM richtlijnen en wordt de 1,5 meter afstand in acht genomen.

Zit een vakantie er voor jou niet in? Gelukkig hebben we ook in Bergen op Zoom leuke dingen om ons op te verheugen. Lees er hier meer over.