sushi

Dol op sushi? Dan hebben we goed nieuws voor je: er komen deze zomer maar liefst TWEE sushirestaurants in Bergen op Zoom!

Lea (26) en haar broer Leon (24) Hu uit Renesse starten in het pand op de hoek van de Stationsstraat-Zuid Oostsingel (waar eerst Senfina Bruidsmode zat) binnenkort een sushirestaurant: Sushi Familie. Zij willen er een franchiseketen van maken. Het restaurant biedt straks niet alleen sushi, maar ook andere Aziatische gerechten. Het tweetal hoopt al eind deze maand, begin juni open te kunnen. In eerste instantie kun je hier alleen afhalen, later wordt het een ‘echt’ restaurant.

Nog meer sushi

En we krijgen in onze stad nog een sushirestaurant, een paar honderd meter verderop. SushiPoint zal zich aan de Stationsstraat vestigen.  Ondernemer Hajo Bertrand uit Hilversum wil hier zijn 33e vestiging openen, voor het bezorgen en afhalen van sushi. ShushiPoint gaat volgens planning half augustus open.

Lees meer

Er komen weer diverse nieuwe zaken naar Bergen op Zoom, dat is goed nieuws voor de binnenstad. Ook dit restaurant opende onlangs haar deuren.