kaders & kunst
Foto: Kaders & Kunst

Kaders & Kunst heeft iets heel bijzonders: iedere dag een andere aanbieding. Hou de Facebookpagina in de gaten om een koopje binnen te slepen.

Kaders & Kunst is nog niet zo lang geleden verhuisd van de Bosstraat naar het Vierkantje. Nu hebben eigenaren Erik en Marian nog wat voorraad over uit het oude pand, dat weg moet om ruimte te maken voor de nieuwe collectie. En daarom gaat er iedere dag iets voor een piepklein prijsje uit.

Appels

Als je de keramiek appels van de foto wilt hebben, ben je helaas te laat. Zij waren zondag in de aanbieding. Vandaag (maandag) ging een zonnig bloemenveldschilderij van Maria la Pan de deur uit voor een kwart van de prijs en morgen… tja, dat is nog een verrassing.

Kaders & Kunst

Iedere 3 maanden heeft de winkel een expositie van ongeveer tien kunstenaars, met beeldend en ruimtelijk werk. Op dit moment is het werk te zien van: Yvonne JochemsYvonne TellemanAnouk GunterMarjan MijnsbergenCynthia VandenborLei HannenWim Noordam en Leny Franken + Leo Klein. Behalve kunst kijken en kopen is dit ook een lijstenmakerij. Met meer dan 2500 verschillende lijsten, 500 kleuren passe-partout karton en 9 verschillende glassoorten.

Iets voor jou?

Wil je op de hoogte blijven van de aanbieding van de dag? Hou dan de Facebookpagina van Kaders & Kunst in de gaten.

Meer leuke nieuwtjes zien? Kijk dan hier.