e-chopper

Ze zijn stoer, ze zijn geruisloos en ze staan garant voor een superleuke rit: de e-choppers van café de Loco en restaurant de Teerkamer. 

Stel je voor: de zon in je gezicht, de wind in je haren, terwijl je op je e-chopper vanuit Bergen op Zoom de natuur in rijdt. Je stopt voor een ijsje aan de Boulevard, en rijdt verder richting de Kraaijenberg of Fort de Roovere. Onderweg nog even een drankje (alcoholvrij natuurlijk) en een hapje en dan op je gemak weer terug naar de Grote Markt. Je kunt afsluiten met een borrel bij ’t Locomotiefke of een heerlijk diner bij de Teerkamer. Dat klinkt toch als het perfecte dagje uit?

Huur een e-chopper

De Loco en de Teerkamer maken dit perfecte dagje uit waar. Zij hebben vier e-choppers in de verhuur. Voor drie uur betaal je 35 euro en je kunt met een opgeladen accu ongeveer 50 kilometer rijden. Aan het stuur zit een handige houder voor je telefoon (daar kun je de route op volgen) en in de zijtassen kun je je spulletjes kwijt. Je rijdt maximaal 25 kilometer per uur en hoeft dus geen helm op.

Kijk voor meer informatie op de website of de facebookpagina. Je kunt ook een lunchpakket bestellen voor onderweg.

Meer nieuws

We hebben meer leuk nieuws over de binnenstad. Weet je bijvoorbeeld al wat er met dit pand gaat gebeuren?