afgesloten werkzaamheden

Binnenkort worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de rijbaan, fietspaden en kruising Bredasestraat / Williamstraat / Oude Stationsweg en aan de in- en uitrit van het parkeerterrein Pastoor Joorenplein.


De fietspaden / fietsoversteken ter plaatse van de kruising worden voorzien van rood
asfalt. De overige asfaltverharding wordt voorzien van een nieuwe asfaltlaag.
De in- en uitrit van het parkeerterrein wordt aangepast en er worden werkzaamheden
aan de bestratingen van trottoirs en parkeervakken uitgevoerd.

Wanneer?

In week 27 en 28 van maandag 5 juli vanaf 7.00 uur t/m dinsdag 20 juli tot max. 23.00 uur zijn de Oude Stationsweg en de Williamstraat afgesloten.
In week 28 van maandag 12 juli vanaf 7.00 uur t/m vrijdag 16 juli tot 16.00 uur zijn er werkzaamheden in de Bredasestraat.
In week 29 vanaf maandag 19 juli vanaf 7.00 uur t/m dinsdag 20 juli tot max. 23.00 uur is de Bredasestraat geheel afgesloten i.v.m. frezen, asfalteren en markeren.
Op woensdag 21 juli t/m vrijdag 23 juli zijn er werkzaamheden op het parkeerterrein
Pastoor Joorenplein.

Verkeersmaatregelen en bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het werkgebied afgesloten voor alle verkeer. De doorgaande rijbaan van de Bredasestraat zal zolang mogelijk open blijven echter op maandag 19 juli en dinsdag 20 juli zal de Bredasestraat voor doorgaand verkeer geheel afgesloten worden.
Verkeersregelaars zullen tijdens de werkzaamheden het verkeer begeleiden.
Het parkeerterrein is  vanaf maandag 5 juli 7.00 uur tot en met vrijdag 23 juli via de tijdelijke inrit aan de busbaan via de Korneel Slootmanslaan en Arnoldus Asselbergsstraat bereikbaar voor auto’s. Het verkeer wordt omgeleid. Tevens worden er verkeersregelaars ingezet om het verkeer te begeleiden. De panden binnen het werkgebied blijven (te voet) bereikbaar.