spaanse tapas casa de castro

Vanaf 23 oktober kun je in Casa de Castro heerlijk Spaans eten. De afgelopen tijd was het al af en toe geopend, zodat eigenaren Trudy en Ruud van den Burgt alvast konden oefenen.

Op de hoek van de Steenbergsestraat – Lievevrouwestraat zat voorheen Tapas 0164. Pas geleden namen Trudy en Ruud dit pand over om een Spaans tapasrestaurant te beginnen. Met de naam: Casa de Castro (huis van burcht, in het Spaans. Huize van der Burgt, dus).

Spaanse tosti

Casa de Castro zal niet alleen heerlijk Spaans eten op tafel zetten, maar ook Spaanse wijnen, likeuren en bier. En ook bijvoorbeeld Zeeuwse mosselen op Spaanse wijze bereid of Spaanse tosti’s komen op het menu te staan. Klinkt lekker he? De afgelopen weken was het restaurant gesloten omdat Ruud en Trudy op huwelijksreis waren, maar vanaf 23 oktober ben je hier van harte welkom.

Dit is Casa de Castro

En zo komt het eruit te zien:

De tekst gaat verder onder de foto.

spaanse casa

casa de castro

Lees meer

Alweer zo’n leuk restaurant in Bergen op Zoom! Want we hebben er meer, lees hier bijvoorbeeld over een heel bijzonder pand. En heb je plannen om binnenkort te trouwen, hier kun je hele bijzondere trouwfoto’s maken.