sints winkelparade
Foto: beeld van Studio Pepernoot

Tijdens de koopzondag op 28 november heeft ondernemersvereniging Sterck iets heel bijzonders op het programma staan: Sints Winkelparade. De Pieten van Sinterklaas hebben op deze dag hun eigen winkeltjes. Daar kunnen kinderen komen kijken, knutselen en natuurlijk kopen met speciale Sinterklaas-munten.

Vanaf 5 november krijg je bij veel winkeliers in de binnenstad bij je aankoop speciale Sinterklaasmuntjes. De  hele maand kun je die sparen en op koopzondag is het een heus betaalmiddel. Je kunt bijvoorbeeld een Pietenmuts knutselen in de Feesthoedjeswinkel, een coole tattoo uitkiezen in de Pieten-tattooshop of een cocktail shaken bij de Danspietjes. Ook kan je muntjes inleveren bij attracties, de pieten meehelpen om de cadeaus te vervoeren met een paardentram, spellen op straat spelen en karaoke zingen.

Sints Winkelparade

De Pietenwinkels zijn geopend van 12.30 tot 16.30 uur. Op deze koopzondag zal ook Sinterklaas de binnenstad met zijn aanwezigheid verblijden. De samenwerking tussen Sterck en stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom zal leiden tot een supergezellige middag!

Meer lezen

Lees hier alles over de activiteiten van Sinterklaas, van intocht tot lampionnenoptocht.