wijncursus oase

Het zijn rare tijden voor culinaire liefhebbers. Maar gelukkig heeft restaurant Oase aan de Fortuinstraat iets leuks: korting op een online cursus van de WijnSpijs Academy.

Als je deelneemt aan de cursus ‘Ontdek je Smaak’ krijg je, behalve de cursus zelf, zes luxe wijnen thuis gestuurd. Wil je beslagen ten ijs komen in supermarkt of restaurant? Koop dan deze unieke cursus en leer over wijn.

Wijncursus getest

De wijncursus is getest en goedgekeurd door culinair journalist en docent Onno Kleyn en Harold Hamersma, vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en het Parool. Lees er hier meer over: https://cutt.ly/ygl1g86 en www.deondernemer.nl.

Korting

Via Oase kun je een code krijgen waarmee je 25 euro korting krijgt op de cursus. Dat kan door een berichtje te sturen naar de eigenaren Donny en Roos Musters. De cursus zelf is hier te boeken.

Meer leuke dingen in donkere tijden

Veel horeca-ondernemers proberen op creatieve wijze deze corona-lockdown door te komen. Sommige ondernemers starten een winkeltje in hun café of zelfs een kapsalon. Kijk hier wat er in Bergen op Zoom aan initiatieven zijn. En wil je de horeca in Bergen op Zoom steunen? Haal dan ook eens een maaltijd af. Deze ondernemers doen tegenwoordig aan bezorgen en/of afhalen.