raamdecoratie ms wandbekleding

Raamdecoratie geeft sfeer aan je huis. En je wilt wel iets moois, maar je hebt kunststof kozijnen en wat moet je dan? MS Wandbekleding lost dat probleem voor je op. Daar hebben ze raamdecoratie voor iedereen.

Als je kunststof kozijnen hebt, is mooie raamdecoratie moeilijk te vinden, want schroeven of boren is hierbij niet mogelijk. MS Wandbekleding heeft iets dat wel perfect past: polyester frames, voorzien van magneten, die eenvoudig te bevestigen zijn op de op de kunststof kozijnen aangebrachte magneetstrip. De frames zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. In de frames zijn plissés, jaloezieën of rolgordijnen geplaatst door middel van dubbelzijdige magneet- en staalband. Schroeven of boren behoort met dit alles tot de verleden tijd!

Bijzondere raamdecoratie

De plissé kun je helemaal open of dicht doen, en uiteraard gedeeltelijk, maar – in tegenstelling tot de jaloezie en het rolgordijn- kun je de plissé ook het raam van halverwege af tot aan de onderkant laten bedekken of alleen in het midden. Dat alles zonder touwtjes. Plissés zijn er in allerlei soorten, van licht doorlatend ‘in between’-achtig tot verduisterend en zonwerend.

raamdecoratie ms wandbekledingraamdecoratie ms wandbekleding

Kom eens langs!

En het kan niet op, want het inmeten en de montage wordt gratis voor u verzorgd.
Dus spreekt u dit aan neem dan contact op met MS Wandbekleding of bezoek de winkel aan de Huijbergsestraat 3 in Bergen op Zoom. Neem gerust vrijblijvend contact op via

0164-236670 of 06 13630178. Je kunt hier ook terecht voor gordijnen, jaloezieën, behang. lamellen en zonwering.

Lees hier meer leuke binnenstadsnieuwtjes.