baby mamabios
Foto: Pexels

Hoe fijn is dat: naar een film te gaan, die je zelf leuk vindt, met je baby of peuter? En niemand die boos wordt als je kind even niet stil blijft zitten. Het kan! Op 12 juni is namelijk de allereerste Mamabios in Cinema Kiek in de Pot, een primeur in West Brabant.

MamaBios, wat is dat zul je misschien denken? Stel je voor: jij met je baby of peuter (en partner, moeder, zus of vriendinnen met kinderen) in de bioscoop voor een film die speciaal geselecteerd is voor jou! Het licht is gedimd (dus niet pikkedonker), het geluid staat een stuk zachter en je kindje mag op jouw kaartje gewoon gezellig mee naar de film. Geen geërgerde blikken dus deze keer wanneer je kindje begint te huilen of rond loopt, maar ontspannen naar de bios met andere ouders die hier zeker niet raar van op zullen kijken.

Cafémarkt

Deze MamaBios wordt als seizoensafsluiter georganiseerd door het KWEEKcafé (het superleuke oudercafé dat sinds vorig jaar elke tweede woensdag van de maand wordt georganiseerd door KWEEK concept store en Prachtig Bevallen) en Cinema Kiek in de Pot.

Voorafgaand en aansluitend aan de voorstelling zal in de foyer een KWEEKcafémarkt zijn met hele fijne ondernemers die vol passie producten en diensten aanbieden voor (aanstaande) ouders en hun kinderen. En welke film er wordt gedraaid tijdens deze 1e editie van de MamaBios? Dat is Singel 39!

Het verhaal

Mo – kort voor Monique – heeft slechts één focus in haar leven: haar medische carrière. Al het andere is van ondergeschikt belang. Waar zou ze alleen al de tijd vandaan moeten halen om bijvoorbeeld te daten? Maar wanneer de extraverte Max naast haar komt wonen, ontstaat er een bijzondere vriendschap die Mo doet inzien dat er meer in het leven is dan alleen haar carrière. Dat je het leven moet léven in plaats van moet plannen.

Kaarten

Wanneer? Woensdag 12 juni van 9.15 uur tot 12.30 uur (film start om 10.00 uur)
Waar? Cinema Kiek in de Pot
Kosten? €9,50 (kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee)

Tickets zijn te koop via www.c-cinema.nl (zo weet je zeker dat je een plekje hebt) of aan de deur.

Kijk ook op: www.kweekconceptstore.nl en www.prachtigbevallen.nl.