waar

Sinds kort is de winkel Waar in de Zuivelstraat gevestigd. Pop-up, staat er met grote letters op de gevel. ,,Voorlopig. Maar misschien blijven we wel, want Bergen op Zoom bevalt ons prima.” 

Waar verkoopt niet zomaar spullen. ,,Bij Waar kom je voor een cadeau met een verhaal”, kopt de keten op haar website. Want alles wat je in de winkel vindt, is duurzaam geproduceerd. Fair trade, biologisch, ecologisch, gerecycled of gemaakt in een sociale werkplaats.

Prachtig ingepakt

Je vindt er dan ook van alles. Van mode tot woonaccessoires, van food tot boeken. Echt een winkel om eens lekker rond te snuffelen. En koop je een cadeau bij Waar, dan wordt het altijd prachtig voor je ingepakt. Kijk hier hoe de winkel eruit ziet:

Superduurzaam

Waar heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Naast verantwoorde producten in het assortiment voert de zaak duurzaamheid ook door in de bouw en inrichting van de winkels. In alle winkels wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen, zoals ecologische verf, FSC-hout en spaarlampen. Om papier te sparen wordt zoveel mogelijk digitaal gecommuniceerd.

Fijn gevoel

De signings in de winkel zijn gemaakt van olifantengras. Zelfs het inpakken van cadeautjes gebeurt met gerecycled papier en fairtradepapier. Ook heeft Waar een eigenzinnig duurzaam vouwtasje ontwikkeld. Gemaakt van biologisch katoen en fair trade geproduceerd in Zuid-Afrika. Dat is een fijn gevoel als je met zo’n leuk product naar buiten stapt!

Lees hier alles over het concept van deze winkel. En wil je meer weten over de Bergse binnenstad? Kijk dan hier.