eurforia pand

Ben jij ook zo’n liefhebber van de Ibiza-kleding van Euforia? Dan hebben we nieuws voor je: Euforia gaat iets nieuws doen en daardoor komt het pand te huur!

Veel kan eigenaresse Maartje Koning van Euforia er nog niet over vertellen: ,,Ik ga verhuizen en begin met nog iets anders onder een dak. Echt heel leuk! Maar meer mag ik er nu nog niet over naar buiten brengen.”

Pand Euforia te huur

Door Euroria’s verhuizing komt het prachtige pand aan de Kremerstraat 23 te huur voor een prikkie! Wegens het veranderen van concept komt dit pand te huur voor een koopje! Het ligt midden in winkelgebied het Vierkantje, een deel van de binnenstad dat steeds aantrekkelijker wordt voor lokale klanten en toeristen. Er is ruime opslagmogelijkheid en een kelder. Het komt te huur voor €603,75 per maand (kale huur).

Iets voor jou?

Dus: heb jij een ruimte nodig voor jouw winkel of bedrijfsruimte (mag ook een kantoor zijn)? Stuur dan snel een privébericht naar Maartje. En wie weet, is dit toffe winkelpand binnenkort wel van jou!

Heb jij interesse om iets in de Bergse binnenstad te beginnen? Kijk dan hier eens hoe mooi het centrum is. Ook leuk: foto’s van bijzondere trouwlocaties in de binnenstad.