v&d

Er is heel wat gebeurd de afgelopen maanden met het oude V&D-pand in Bergen op Zoom. Benieuwd hoe het gaat worden? Kijk dan even mee vanuit appartement 27!

Van het voormalige V&D gebouw in het centrum van Bergen op Zoom is niet veel meer over. Het gestripte pand is nu hard op weg om een fraai woongebouw te worden op een voor veel Bergenaren historische en unieke locatie. Deze week zijn de eerste dakappartementen geplaatst.

Uitzicht vanuit V&D

De verkoop van ANNO52 heeft een belangrijke mijlpaal behaald: meer dan 90% van het project is inmiddels verkocht! Er zijn nu nog vier appartementen te koop. We laten je hier alvast het uitzicht vanuit appartement 27 zien:

Er zullen drie soorten appartementen in het pand komen: tuinappartementen, stadsappartementen en dakappartementen. Beneden komt ruimte voor winkels. De oplevering staat gepland voor het voorjaar van 2022.

Nieuwe naam

V&D in Bergen op Zoom werd in 1952 geopend op de plaats waar tot het einde van de Tweede Wereldoorlog de kantonrechtbank stond, die door een bom werd verwoest. Als een knipoog naar het verleden heet het gerenoveerde gebouw ANNO52. Kijk hier voor meer informatie. Uiteindelijk moet het er zo uit komen te zien:

v&d

Lees meer

Het is bijna Koningsdag! Hier lees je wat er te doen is en welke winkels open zijn.