bergs winterparadijs ijsbaan
Het Bergs Winterparadijs heeft al een openingsdatum op de planning staan. Op vrijdag 26 november wil de ijsbaan weer open zijn. Als corona tenminste geen roet in het eten gooit…

Frank Vale meldt op social media vol enthousiasme dat er geweldig nieuws is. Als er vrijdag geen extra maatregelen bekend worden gemaakt, start de organisatie van het Bergs Winterparadijs volgende week al met de opbouw op de Grote Markt. ,,Schaatsen, sfeer en gezelligheid dat zijn de bouwstenen van onze ijsbaan en daarom ook de ultieme plaats om elkaar weer te ontmoeten”, schrijft Vale. ,,Wij zien u graag weer terug!

Activiteiten Bergs Winterparadijs

De geplande opening is op vrijdag 26 november en de ijsbaan zal blijven staan tot 9 januari. De openingstijden zijn afhankelijk van de coronamaatregelen. Zoals het er nu voorstaat, mag de ijsbaan tot 20.00 uur open blijven. Verder staat op 29 november een avond voor gehandicapten en slechtzienden gepland, en op 1 december schaatsen met de Pieten. Op 15 december wordt zelfs de Coca Cola truck verwacht! Kijk hier voor alle activiteiten. Dat wordt weer gezellig in de binnenstad van Bergen op Zoom!

Sinterklaas

Voor je al helemaal in kerststemming raakt, hebben we natuurlijk eerst Sinterklaas nog in Bergen op Zoom. Kijk hier waar de Sint de komende weken te vinden is.