neuzebal vastenavend

De kroeg in zit er tijdens Neuzebal, aanstaande zaterdag, nog niet in. Gelukkig kan je er thuis ook een feestje van maken. Zorg dat je zaterdag klaar zit, want dan wordt ’t nieuwe liedje bekend.

  • Je kunt thuis online kijken naar ’t Neuzebal. Via Omroep Wana (een samenwerking met Zuidwest TV) kun je zaterdag 23 januari de bekendmaking van ’t nieuwe liedje zien. De uitzending begint om 20.00 uur is te zien via www.krabbegatsebrouwsels.nl en  ZuidWest TV. Het is ook later terug te zien. Zondag 24 januari zal er de eerste aflevering te zien zijn van ’n drieluik Tusse de Schuifdeure.
  • Café ’t Slik houdt ieder vastenavendweekend een speciale online bingo. Die wordt zelfs nóg leuker met een vastenavendleutmand, met daarin onder andere worst, kaas, bier en Schrobbelèr.
  • The Foodystore heeft speciale vastenavendwijn en een vastenavendborrelplank.
  • Café ’t Locomotiefke heeft een bierbox en een Schrobbelèrbox, met niet alleen drank maar ook een rode Locomotiefke-zakdoek, Locomotiefkeglazen en confetti.
  • met de #ikviervastenavend laat je zien dat jij de vastenavend lekker thuis viert!
    Post een foto met jou in je bulle , zet de #ikviervastenavend erbij en dan kun je een leutig vastenavend pakketje winnen!