nieuw helmig

Waar vroeger Sprint Foto zat, op de hoek van de Van der Rijtstraat (bij het voormalige V&D pand) in Bergen op Zoom heeft Helmig Makelaardij sinds kort een nieuwebouwstore geopend.

Hier kun je terecht met al je vragen over nieuwbouwplannen. En dat niet alleen: Helmig heeft hier ook een interieurstylist zitten en ondernemers in vloeren en andere woonproducten. Je kunt er dus meteen inspiratie opdoen voor je nieuwe woning.

Bloemetje

Uiteraard kwam ondernemersvereniging langs met een bloemetje bij deze nieuwe binnenstadshuurder. Penningmeester Leon Tholhuijsen overhandigde dit. Welkom in het centrum van Bergen op Zoom!

Anno52

Helmig heeft een hoofdkantoor in Halsteren. Nu zijn ze dus ook in het Bergse centrum vertegenwoordigd. Lekker handig, want een van de nieuwbouwprojecten zit vlak naast dit pand: het voormalige V&D pand, dat nu Anno52 heet. Kom je er weleens langs, dan zie je dat er al hard gewerkt wordt aan dit project. Dat komt er straks zo uit te zien:

Meer weten over dit project? Kijk dan op de website van Helmig Makelaardij. Lees hier meer over wat er allemaal gebeurt in de Bergse binnenstad.