van katoen

Begin september opent er een nieuwe winkel in Bergen op Zoom: Van Katoen, een tweedehands kledingboetiek.


Het wordt een gezellige, sfeervolle maar vooral frisse winkel met mooie, tweedehands kleding. Dus voor ieders portemonnee, voor eco shoppers en vintage lovers.

Spulletjes voor Van Katoen

Eigenaresse Daniëlle is momenteel druk bezig met het verzamelen van spullen. Dus heb jij nog dingen in de kast hangen die je toch nooit draagt: je kunt ze inleveren bij Van Katoen. Tassen, schoenen, sieraden, sjaals, hoeden, petjes en meer is hier welkom. Brengen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur aan de Zuivelstraat 4 (tussen Boulanger en Lucardi).

Extraatje 

Maar Van Katoen is meer dan een winkel. De zaak heeft een hart van goud. Dus ken jij mensen die door omstandigheden even pech hebben en bijvoorbeeld net buiten een voedselbank of andere instanties vallen? Kunnen ze wel een extraatje gebruiken? Meld ze dan hier aan.

Meer hulp

Alle andere hulp is welkom in de vorm van gebruikte oude eettafels, oude kleding- en voorraadrekken, kledinghangertjes, kartonnen verhuisdozen, strijkplanken en een nog werkende koelkast. Wil je van deze items af, stuur dan even een pb.

Komend weekend is koopzondag en jazzweekend. Lees er hier meer over.