aspact
Foto: Het Fashiondistrict
In het pand van ’t Rondje openen Dave en Charlotte Koevermans half juni Aspact, een lifestyle merk met trendy streetwear-elementen en ontworpen met hoogwaardige details en stoffen. Een mooie toevoeging aan het Fashiondistrict in winkelgebied het Vierkantje in Bergen op Zoom.

Vijftig jaar geleden opende ’t Rondje. Toen nog DE jeanswinkel van Bergen op Zoom. Later ging de winkel door met alleen herenkleding en werd bekroond tot de leukste herenwinkel van Nederland.
Later openden zij ook ’t Pakhuis. Daarmee werden Dave en Charlotte Ondernemer van het Jaar. ,,We hebben veel meegemaakt in dat winkeltje op het hoekje van ’t Vierkantje, maar geen tijd was zo vreemd als de afgelopen maanden. De coronatijd heeft veel stof doen opwaaien. Hoewel het vervelend was dat we beperkt werden in het ondernemen, zoals we gewend waren. Het was ook een periode van kansen waarin we hebben gekeken naar wat er anders kan en moet.”

Onder één dak

Hoe tof zou het zijn om de twee werelden van ’t Rondje en Atlier le Carré te laten samensmelten onder één dak, bedachten de Bergse ondernemers. De bijzondere collectie van ’t Rondje uit te breiden, een eigen podium te geven en te laten blenden met het prachtige merkenpakket van Atelier. ,,Waardoor we onze herenklanten een nog breder en uitgebreidere collectie kunnen laten zien. Een concept waarin we niet meer van de ene naar de andere winkel hoeven te hollen, waar we u rustig met alle kennis, service, passie en artikelen kunnen bedienen.”

Aspact

Een mooi idee, maar wat moest er dan met het pand van ’t Rondje? Dat Het antwoord kwam eigenlijk vanzelf, toen het stel gebeld werd door een bevriende ondernemer. Of ze een samenwerking wilden aangaan… Daar hoefden Dave en Charlotte niet lang over na te denken en dus opent Aspact half juni haar deuren.

Meer nieuws

Het is bijna Pinksteren! Kunnen we dan eigenlijk de stad in om te shoppen? Lees het hier.