multivlaai

Daar worden we nou blij van: Multivlaai Bergen op Zoom is verkozen tot ‘Winkelier van het Jaar 2019’. Gefeliciteerd!

Eigenaresse Kim Stolwerk kan nu al terugkijken op een mooi jaar. Eerst verhuisde zij van het Vierkantje naar een prachtig pand in de Huijbergsestraat, waar je niet alleen lekkere vlaaien kunt halen, maar ook gezellig koffie kunt drinken. Met natuurlijk zo’n fijne punt erbij.

Multivlaai Oss

En nu haalt Multivlaai ook nog zo’n mooie prijs binnen. De zaak is gemeentewinnaar geworden in de categorie bakkerijen. Op provincie-niveau werd de Bergse winkel tweede en moest zij alleen collega Multivlaai uit Oss voor laten gaan. Landelijke winnaar in de categorie bakkerijen werd het Appeltaart Imperium in Haarlem.

Kijk hier voor de uitslagen.

Bij Multivlaai Bergen op Zoom kun je niet alleen gezellig zitten of een vlaai halen, de winkel bezorgt ook aan huis. Zelfs als je maar een paar puntjes nodig hebt. Lekker makkelijk! Bovendien is er iedere week een ‘vlaai van de week’. Wil je weten welke dat deze week is? Dat zie je hier.

Trots

We zijn supertrots op deze Bergse onderneemster. Maar er zijn  nog meer zaken om trots op te zijn. Zo kwam dit restaurant onlangs bijvoorbeeld heel mooi in een landelijk magazine. En ook de afdeling Citymarketing van de gemeente Bergen op Zoom viel in de prijzen.