lars kookt terras ondernemers

Donderdag begint de Krabbenfoor in Bergen op Zoom. We spotten op Facebook een aantal ondernemers die wel iets heel leuks bieden.

Heel veel Bergse ondernemers doen iets bijzonders het komende weekend. Wij noemen hier een paar toffe activiteiten:

Andere Koek

Goed nieuws: Andere Koek in de Lievevrouwestraat is weer open. Na een tijdelijke sluiting kun je vanaf donderdag hier weer heerlijke flammkuchen halen. En heb je het heel warm (er is bijna veertig graden voorspeld) dan kun je hier heerlijk koel in de kelder plaatsnemen.

Bumblebeez spellenwinkel

Deze winkel in het Vierkantje heeft een aantal speluitgevers bereid gevonden om tijdens de Krabbenfoor hun spellen uit te komen leggen en te spelen. Wie komen er? White Goblin Games, Henmar Games, Hot Games, Jason van Lost in Time en Niels van Rifugio. Kom je ook gezellig langs?

De Teerkamer

Dit restaurant op de Grote Markt heeft dit jaar een groot deel van het vermaak op het kinderplein op zich genomen. Op het Catharinaplein staan diverse kermisattracties en de Teerkamer zet hier een terras weg, een foodtruck en een bar. Kinderen kunnen zich opgeven voor een cursus “kindercocktails” maken en op zondag is er een heuse kinderbingo. 

De Fabriek en Prins Heerlijk

Samen met de Zuivelhoeve maken deze twee horecagelegenheden een sfeervol ‘strand’. De Zuivelhoeve zorgt voor een hapje, de cafes voor een drankje en dat kun je heerlijk nuttigen in je strandstoel op de Grote Markt. Gezellig!

Cafe de Saeck

In de Bosstraat heeft De Saeck een buitenpodium met live muziek. Zo is er op donderdag een optreden van The Three Amigo’s en zaterdag Kalimbo.

Lars Kookt

Bij Lars Kookt in de Steenbergsestraat kun je dit weekend heerlijk in de tuin op een Frans terras zitten! Prachtig plekje voor een borrel en een lekker Frans hapje.

Bergse Dumphal

Was je van plan om ook nog even langs de Bergse Dumphal te lopen? Dat kun je beter even uitstellen tot na de Krabbenfoor, want komend weekend is de Dumphal gesloten.

Lees hier meer over wat er te doen is tijdens de Krabbenfoor. En omdat het zo heet is, is er ook een speciaal hitteplan.

Het complete Krabbenfoorprogramma zie je hier.