les vedettes

Chris van Eekelen is druk. Druk met zijn Saplap, met Joycompany en met zijn gezin. Dat alles is niet meer te combineren met zijn café: Les Vedettes. ,,Eind december stop ik ermee.” 

Chris en zijn Gabrielle hebben het nog prima naar hun zin in Les Vedettes. ,,We hebben er zoveel leuke mensen leren kennen.”  Maar het combineren met twee andere ondernemingen en een klein kind is lastig. ,,Ik kan steeds minder zelf in de zaak staan”, zegt Chris. ,,Vaak moet ik ’s ochtends weer vroeg op. Als je een café hebt, moet je er honderd procent voor gaan. En dat lukt me niet meer.”

Energie

Met het Saplap staat hij regelmatig op festivals en geeft hij workshops. ,,Ik sta bijvoorbeeld regelmatig op vitality days bij bedrijven. Dan laten we zien hoe je zelf sap maakt en hoe gezond dat is, hoeveel energie dat geeft. Vaak staan we ook bij kinderactiviteiten of buurtfeesten.”

Les Vedettes missen

Ook zijn bedrijf Joycompany groepsuitjes loopt als een trein. Niet alleen in Bergen op Zoom, maar ook in Breda en Antwerpen organiseert Chris groepsuitjes als een pubquiz, streetgolf of steprally’s. Daarom heeft hij het café ter overname aangeboden. ,,Ik huur het pand, dus het is wachten op nieuwe huurders. Er zijn al wat gesprekken geweest, dus het ziet er goed uit. Ik blijf zeker tot eind december open en we gaan ook gewoon door met het Thais eten op vrijdag. Gabrielle en ik vinden het nog steeds superleuk, we gaan het ook zeker heel erg missen.”

Lees ook over dit leuke Bed & Breakfast in Bergen op Zoom.