mosselfeesten fort smakelijk
Foto: Pexels

Ben jij ook zo dol op mosselen? Noteer dan zaterdag 17 augustus in je agenda, want dan zijn de mosselfeesten bij Fort Smakelijk.

Mosselfeesten, dat is Brabantse gezelligheid met Zeeuwse lekkernijen. De mosselen worden bij Fort Smakelijk zowel buiten als binnen geserveerd. Op Zeeuwse wijze, maar bijvoorbeeld ook Portugese cataplan: met look, chorizo, bacon, tomaat, ui, piri-piri en natuurlijk witte wijn. Om je vingers bij op te eten!

Pan met vlees

En wil je je partner meenemen, maar houdt hij/zij niet zo van mosselen? Dan staat er bij Fort Smakelijk ook een pan met vleesspecialiteiten klaar! Bovendien doe je ook nog iets goeds terwijl je eet: van het geld kan eigenaar en chefkok Kees Bronkhorst zijn restaurant voor mensen die niet zoveel te besteden hebben open houden. Hier kan je voor vier euro al een lekker en gezond driegangen menu bestellen. En het is hier altijd gezellig: ook als je alleen uit eten gaat, kun je gewoon aan de lange tafels aanschuiven.

Mosselfeesten reserveren

De mosselfeesten zijn op zaterdag 17 augustus van 16.00 tot 21.00 uur in Fort Smakelijk aan de Bernadettestraat in Bergen op Zoom. Vergeet niet te reserveren, want… vol is vol. Kosten zijn 15,- per persoon.

Reserveren kan via 0164-854433 of via [email protected]
Kijk voor meer informatie op www.fortsmakelijk.nl.

Meer lezen over lekker eten? Kijk dan hier.