la place parade

Vanaf 3 mei opent de nieuwe La Place op in Bergen op Zoom de Parade haar deuren. Na een afwezigheid van bijna een jaar komt dit restaurant weer terug in de Bergse binnenstad.

‘La Place gaat vernieuwen en heeft een nieuw concept ontwikkeld’, meldt de website van Gr8 Nederland, eigenaar van diverse hotels en restaurants waaronder La Place, Starbucks en Burger King. ‘Hierbij is er een nog grotere focus op een perfecte gastbeleving in combinatie met een nieuw voedingsassortiment. Onze nieuwe restaurant is een feestje voor je zintuigen. Al vanaf de eerste drempel word je ondergedompeld in een food paradise van gezonde salades, de lekkerste broodjes en kleurrijke verse sappen.’

Al eerder een La Place

Op de locatie Sint-Josephstraat 56 zat al eerder een La Place restaurant. Ongeveer een jaar geleden werd dat gesloten. Nu is besloten het restaurant een tweede kans te geven. Op dezelfde locatie, met dezelfde meubels. Wat een goed nieuws voor de Bergse binnenstad!

Enne, zoek je nog werk? Er zijn nog vacatures!

Lees meer

Er gebeurt nog veel meer in de binnenstad. Zo wordt er hard gewerkt aan het oude V&D pand. Even binnenkijken? Dat kan hier.