kweek duurzaam
Foto: Kweek

In grote steden is het al standaard: pakketjes die bezorgd worden met de fiets. Lekker duurzaam. Tegenwoordig kan dat ook in Bergen op Zoom!

Probeer maar eens met de auto door de binnenstad van Amsterdam te komen: dat is geen doen. In Bergen op Zoom is het zo erg niet, maar met de fiets bezorgen is natuurlijk ook  heel duurzaam.

Duurzaam bezorgen

Charlie Jumelet doet dat met zijn bedrijf Stadvracht. Voor bedrijven, maar ook voor particulieren rijdt Charlie op de fiets Bergen op Zoom door. Binnen de stad bezorgt hij met de fiets, maar ook naar andere steden verzorgt hij op duurzame wijze de bezorging, met auto’s op biobrandstof, want Charlie is aangesloten bij Fietskoeriers.nl.

Mooie match

Sinds vorige week is Kweek officieel pakketpunt voor de fietskoeriers van Stadvracht! Een mooie match, want conceptshop Kweek staat natuurlijk ook bekend om haar duurzaamheid en aandacht voor de lokale ondernemer. Loreen en Joyce bieden hier aan het Zuivelplein creatieve ondernemers een podium. Er zitten meer dan 30 ondernemers onder een dak en je vindt hier dan ook van alles: van sieraden tot koffie, planten, woonaccessoires en de bijzondere owl paperlamps. Dus als je dan toch een pakje afgeeft bij Kweek, kun je meteen even rondkijken!

Kijk hier voor meer leuke ondernemers in de Bergse binnenstad.