krabbenfoor bi-zone krab-in-store
Foto: Krabbenfoor Bergen op Zoom

Traditiegetrouw wordt in het laatste weekend van juli weer de Krabbenfoor gehouden. Een megagrote braderie, waar het voor iedereen goed shoppen is. Maar de Krabbenfoor is meer! Dit jaar is de binnenstad opgedeeld in een aantal gebieden.

Natuurlijk is er het gebied van de braderie. De grootste jaarmarkt van Zuid-West Nederland kan natuurlijk niet zonder de vele marktkramen waarin zowel lokale ondernemers als ambulante handelaren hun producten zullen tonen. De markt is een echte aanrader als je gaat voor kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. De braderie trekt bezoekers en standhouders uit heel het land naar de stad, maar ook vanuit België en Duitsland is er volop aandacht voor deze jaarmarkt.

Meer zones

Ook dit jaar is er de Pasar Malam, niet meer op de Vismarkt, maar op het Thaliaplein. In de Steenbergsestraat en op de binnenplaats van het Markiezenhof is een Franse markt, met ruimte voor kunst, brocante en typisch Franse producten.

In de Bosstraat en de Potterstraat is het Sport & Healthy zone, een must voor iedereen die er graag een sportieve of gezonde levensstijl op na houdt. Daar vind je ook het koerscafé, waar je de finish van de Tour de France kunt volgen. Verder is er nog het Theater van ’t Goede Leven. Waar en wat dat precies is, daar is de organisatie nog druk mee bezig.

Time to party!

Heb je de hele dag langs de kraampjes geslenterd, dan is het ’s avonds time to party! Op diverse podia in de stad is er muziek en entertainment. De Krabbenfoor is niet zomaar een dagje weg, maar een ware beleving die smaakt naar meer! En meer kan je krijgen, want de Krabbenfoor duurt maar liefst vier dagen, namelijk van donderdag 25 juli t/m zondag 28 juli 2019!

Openingstijden Krabbenfoor:

Donderdag 25 juli
12.00 – 21.00 uur

Vrijdag 26 juli
12.00 – 21.00 uur

Zaterdag 27 juli
12.00 – 18.00 uur

Zondag 28 juli
12.00 – 17.00 uur

De organisatie is nog druk bezig met het invullen van het programma. Kijk voor de laatste informatie op www.dekrabbenfoor.nl.