krabbenfoor bi-zone krab-in-store
Foto: Krabbenfoor Bergen op Zoom

Op 25, 26, 27 en 28 juli is het weer Krabbenfoor in Bergen op Zoom. Er is braderie, er is muziek en nog veel meer. Maar dit wil je vast en zeker niet missen:

Café de Kleine Vriendelijkheid: Het kleinste en gezelligste café van Nederland, de muzikale trekpleister op de hoek van de Grote Markt en de Bosstraat zal er ook dit jaar weer voor zorgen dat er aan sfeer en ambiance geen gebrek is! Het team van Schrobbeler zorgt voor gezelligheid, live muziek en er mag natuurlijk meegezongen en gedanst worden met muziek van alle tijden.

Touwtrekwedstrijd: Denk je dat je sterk genoeg bent om mee te doen? Kom dan zondag 28 juli naar de touwtrekwedstrijd bij Cafè De Saeck in de Sport & Healthy Zone!

Bierwandelingen: In samenwerking met de SMB Stadsgidsen Bergen op Zoom organiseert De Krabbenfoor een aantal historische bierbrouwerijwandelingen! Hierbij ga je langs bierkelders en brouwerijen uit het verleden, vertelt het verhaal van de markies als inventieve Bergse brouwer en over het onvermijdelijke accijnsoproer en waarom -naast het dagelijks brood – het dagelijkse bier een eerste levensbehoefte was. Tijdens de wandeling zullen ook enkele bijzondere bieren geproefd worden! Kaarten à 10 euro uitsluitend verkrijgbaar via de VVV. De wandelingen starten dagelijks (donderdag tot en met zondag) om 13.00 uur en 15.00 uur en ze duren zo’n 1,5 uur.

Het Kinderplein op het Sint Catharinaplein: kinderen kunnen hier geschminkt worden, er staan kinderattracties, er zijn workshops kindercocktails maken en meet & greets met onder andere Olaf uit Frozen.

Crazy Little Things: deze Queen-tributeband treedt donderdag 25 juli op op de Grote Markt. Midden in de nacht speelt de band Bohemian Rhapsody, waarbij het eerste deel gespeeld wordt door het carillon van de Peperbus.

De Krabbenfoor Stadsbingo: Luister naar de muziek en kruis de nummers aan op je bingokaart. Onder de ludieke leiding van Huub Hangop. Zaterdag 27 juli om 16.30 en 17.30 uur op de Grote Markt.

Bingokaarten zijn tijdens De Krabbenfoor verkrijgbaar bij:

De Bourgondiër (en Rodeji) – Grote Markt
Schoenmode Den Boer – Zuivelstraat
Douglas – Lombardenstraat
Makers van BoZ –Lombardenstraat
Stik Leuk – Wouwsestraat
ICI Paris – Wouwsestraat
Gewoon bij Sjuul – Kortemeestraat
De Gulden Cop – Fortuinstraat
De Saeck – Korte Bosstraat
Boulangerie Bernard -Sint- Josephstraat

Kijk hier voor het hele programma van de Krabbenfoor.