krabbenfoor special edition

De Krabbenfoor gaat dit jaar niet door. Maar dat weerhoudt de Bergse ondernemers er niet van, om er tóch een leuk weekend van te maken. Dus let op: komend weekend is het Krab-in-Store.

Het laatste weekend van juli wordt traditiegetrouw de Krabbenfoor gehouden. Een grootse braderie met muziek en allerlei activiteiten. Nu het door de coronacrisis niet door kan gaan, hebben veel ondernemers zelf leuke acties op touw gezet: de Krab-in-store. Met lp’s voor een prikkie, hamburgers en bier in het Fashiondistrict, gratis knuffels, een outletstore en nog veel meer!

Beetje Krabbenfoor

Zo hebben we toch een klein beetje Krabbenfoor-gevoel. Hier zetten we de activiteiten en aanbiedingen in het weekend van 23 tot en met 26 juli voor je op een rijtje:

 • Winkelgebied de Parade heeft op zaterdag- en zondagmiddag diverse dj’s om toch te zorgen voor een Krabbenfoorsfeertje (behalve als het erg regent, dan gaat dit niet door).
 • De Waterput heeft een grote collectie lp’s die normaal € 2,50 per stuk of 3 voor € 5,- zijn. Deze zijn alleen komend weekend € 1,- per stuk. Ook heeft de platenzaak een CD aanbieding: een duizendtal cd’s zal voor het eerst dit weekend aangeboden voor € 1.- per stuk.
 • Instyle aan de Fortuinstraat geeft vier dagen lang 50% korting op vrijwel de gehele collectie  en natuurlijk nog extra krabbenfoorkoopjes met nog hogere kortingen. Deze actie geldt ook voor hun tegenoverliggende zaak Dépendance.
 • Oogwereld Wijdemans aan de Fortuinstraat 8 houdt een Vintage THEO-week van 16 tot en met 25 juli. Er is dan een extra grote collectie brillen van het flamboyante merk THEO in de winkel aanwezig, exclusieve, vernieuwende en verrassende brilmode uit België. Bij aankoop van een THEO bril ontvangt u tot €150 korting! Wel graag even een afspraak maken, zodat Wijdemans u de volledige aandacht kan geven en de richtlijnen van het RIVM kan opvolgen.
 • Van 23 t/m 25 juli heeft Garen en Meer aan de Bosstraat 15 op een aantal geselecteerde garens hoge kortingen tot 50%. Daarnaast ontvang je tijdens deze dagen 10% korting op alle andere aankopen.
 • De Gulden Cop aan de Fortuinstraat 21 geeft tijdens de Krabbenfoor-dagen 15% korting op alle bronskleurige Bergse beeldjes. O.a. verschillende beeldjes van krabben, de Peperbus, enzovoorts…
 • Mosselen eten? Zondag 26 juli kan dat bij café ‘t Slik (buitenterras) aan de Steenbergsestraat 40! Voor € 6,- krijg je 350 gram heerlijke gekookte mosselen inclusief brood en sausjes. Schrijf je nu in! Vanaf 14.30 uur is het café geopend.
 • Lingerie Roëlla aan het Zuivelplein 4 heeft dit jaar de krabbenfoorkraamkoopjes binnen in de winkel. Diverse bh’s voor 10 euro, slips/strings voor 5 euro, badmode 60% korting, nachtmode 50% korting en diverse andere leuke aanbiedingen.
 • Multivlaai aan de Huijbergsestraat heeft op 23, 24 en 25 juli de macarons in de aanbieding: 5 plus 1 gratis.
 • Ook Amac, Apple Premium Reseller, aan de Zuivelstraat 25, heeft tijdens de Krab-in-Store extra aanbiedingen. Het gaat hier om accessoires zoals hoesjes, tassen, kabels etc. Alles tegen extra scherpe prijzen.
 • Parmeesa Hair & Beauty geeft op 23, 24 en 25 juli maar liefst 10 procent korting op wassen, knippen en föhnen en 15 procent op highlights of balayage. Overige aanbidingen: Ibiza-feather voor 3 euro, vlechten vanaf 5 euro, invlechten nephaar vanaf 9 euro en krullen/stijlen vanaf 7,50.
 • ’t Druppeltje gaat op vrijdag- en zaterdagmiddag ‘knallen met knuffels en knikkers’. Kinderen die met hun ouders, opa’s, oma’s of oppas de winkel bezoeken mogen een gratis knuffel of een zakje knikkers uitzoeken.
 • Retro Vinyl & Vintage in de Lombardenstraat verkoopt een grote collectie lp’s & cd’s voor €0.50 per stuk!
 • Tebbens Modehuis heeft een aanbieding: 1 stuk 30 % korting, 2 stuks 40% en 3 of meer 50%. Daarbij zijn er ook nog andere aanbiedingen tot 70 % korting. De actie loopt de hele maand augustus door.
 • Jess & Lou pand hebben net als vorig jaar het pand aan de Zuivelstraat 15 gehuurd en houden daar een Outlet met superkoopjes! In hun eigen winkel aan de Zuivelstraat 11 houden ze een mega-sale van de zomercollectie 2020.
 • Ook het Fashiondistrict heeft dit weekend leuke acties! Verder is er een lekker biertje vanuit de Loco en worden er burgertjes gebakken door de Stadsburger! Bij damesmodezaak Circolo is het opheffingsuitverkoop dus daar kan je mooie dingen shoppen van o.a Malene Birger, Closed & Patrizia Pepe voor een hele schappelijke prijs! (Tot wel 70% korting)
 • De winkel Bibelino komt even terug naar het Vierkantje, bij Circolo toont zij een leuke collectie voor kinderen.
 • Mc Fashion Brands doet dit weekend ook mee aan de krab-in-store met de volgende acties: veel dameskleding nu voor stuntprijzen! Verder 20%korting op de gehele kinderkledingcollectie en op de mommy & me collectie.
 • Het Rode Laarsje heeft een speciale actie tijdens het Krabbenfoorweekend: 50 % korting op bijna de gehele zomercollectie.
 • De sale bij C&A is weer begonnen! Shoppen met kortingen tot wel 70%. In de winkel én online op c-a.com. Dus kom snel langs!
 • Bos Men Shop geeft 20 procent extra korting op alle items in de winkel. Dat betekent polo’s, shirts, pullovers en broeken voor maar 15 euro!

Meer acties

Heb jij nog meer leuke Krab-in-store-aanbiedingen gespot? Laat het ons weten, dan voegen we ze toe!

De Bergse binnenstad is altijd in beweging. Er komen nieuwe zaken bij, er gaan ook weer winkels weg. Dit gebeurde er de afgelopen maand in onze stad.