Aankomend weekend is het feest in winkelgebied ’t Vierkantje. De ondernemers organiseren het Vierkantje Verrassend Weekend met heel veel activiteiten.

De ondernemers hebben hun krachten gebundeld voor een superleuk weekend. Er zijn modeshows, het Saplab is aanwezig met een smoothiebar, op zaterdag is er een pluktuin en op zondag zijn er bij InStyle de Dstrezzed Denim Days.

Voor de kinderen zijn er Oud Hollandse spelletjes, waarbij ze aan het einde kunnen touwtje trekken. Kortom, reden genoeg om dit weekend naar ’t Vierkantje te komen.

De activiteiten van Vierkantje Verrassend Weekend:

Dstrezzed Denim Days bij InStyleDe Dstrezzed Denim Days zijn in volle gang en dit weekend zal het event bij InStyle plaats vinden! Dstrezzed heeft een nieuwe denim collectie gelanceerd en helpt jou bij het vinden van de perfecte jeans onder het genot van een heerlijk Dstrezzed biertje. Wil jij daarnaast kans maken op een BBQ workshop met je 5 beste vrienden door The Bastard en een Dstrezzed X The Bastard barbecue, kom dan langs op zondag 26 september en schrijf je in voor de brotherhood win actie! 

Bij Rozen & Bottels is een pluktuin, een tafel waar mensen zelf hun boeket kunnen plukken en maken (en natuurlijk helpt het team van Rozen & Bottels graag!).

De Délicieuse Keuze heeft een mini wijn/spijs proeverij in stijl op zaterdagmiddag en zondagmiddag.

Peoples en Bij Sluis Mode organiseren gezamenlijk een modeshow. De shows zijn zaterdag en zondag om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. De muziek wordt verzorgd door Chris vanuit zijn muziekkar.

De Gulden Cop geeft op zaterdag en zondag 10% korting op alle Bergse bronskleurige beelden.

Ijssalon Lik geeft gratis slagroom bij een ijsje.

Er is meer

Er is in het weekend van 25 en 26 september nog veel meer te doen in de Bergse binnenstad. Zo is het koopzondag, wordt het Krabbefestival gehouden en is er straattheater. Lees er hier meer over.