return bergen op zoom

Ook in coronatijd probeert fashionstore Return in de Sint Josephstraat haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat doet de winkel met het gratis halen en brengen van bestellingen en de pas-tas.

Return is al meer dan 25 jaar gevestigd in de Sint Josephstraat. Tijdens de lockdown kunnen klanten kunnen klanten bestellingen plaatsen via Facebook en Instagram, die gratis aan huis worden gebracht en eventueel ook weer worden opgehaald. ,,We willen de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn zonder enige koopverplichting”, zegt Gusta Mulders van Return. ,,Dat doen we ook met het concept van de pas-tas, waarbij je aan kunt geven waar je naar op zoek bent.”

Pas-tas

Return komt dan met een paar leuke setjes kleding en desgewenst accessoires, die je thuis rustig kunt passen. Heb je je beslissing genomen, dan komt Return de tas weer ophalen en reken je af wat je wilt houden. ,,Zo proberen we in deze onzekere tijd toch beste beentje voor te zetten”, zegt Gusta. ,,We missen natuurlijk het persoonlijk contact met de klant, maar hopen iedereen straks weer in de winkel te mogen begroeten.”

Return Bergen op Zoom

Return is een gezellige winkel met casual kleding in de maten 34 tot en met 44. Je kunt hier terecht voor mooie kleding met een goede prijs-kwaliteit verhouding en altijd een goed advies.

Shop lokaal

Wil je Bergse ondernemers steunen in deze moeilijke tijden? Shop dan ook online lokaal. Kijk hier waar je terecht kunt.