voedselbank

Ook mensen die naar de voedselbank moeten voor hun dagelijkse boodschappen, verdienen iets extra’s met Kerst. Daarom is D-Reizen Bergen op Zoom een inzamelingsactie begonnen voor voedselbank Goed Ontmoet.

Iets lekkers bij de koffie, een kerstkransje tussendoor of een bijzonder dessert: met Kerst willen we allemaal iets extra’s doen. Maar als je bij de minima hoort, is dat lastig. Deze decembermaand is tenslotte al duur genoeg!

D-Reizen

Daarom vraagt D-Reizen of mensen een houdbaar product willen doneren voor Goed Ontmoet. ,,Iedereen weet dat de reiswereld enorm hard geraakt is door de coronacrisis”, zegt Marieke Fens, manager bij D-Reizen in Bergen op Zoom. ,,Maar we wilden toch iets positiefs doen, dus zodoende hebben we dit bedacht.” Het team van het reisbureau is bezig de flyers ook door andere ondernemers in de binnenstad op te laten hangen, zodat zo veel mogelijk mensen meedoen aan de actie.

Geef voor de voedselbank

De producten kunnen tot uiterlijk 17 december worden ingeleverd bij D-Reizen in de Sint Josephstraat 7. Geef jij ook iemand een mooie Kerst?

Ook Roparunteam Altijd Eentje Teveel denkt aan haar medemens. Lees er hier meer over.