terras lars terrassen

De terrassen zijn weer open en dat geeft een hoop gezelligheid in de Bergse binnenstad. Maar niet alle terrassen zijn even opvallend. Ken je deze al?

Binnen mogen maar dertig personen, maar op het terras geldt geen maximum (alleen de anderhalve meter afstand). Daarom besteden de horecaondernemers in Bergen op Zoom extra aandacht aan hun terras of, in sommige gevallen, zorgen ze voor een heel nieuw terras. Heb jij al op de volgende terrassen gezeten?

Bij Lars Kookt

terras lars

Achter Kookstudio Lars Kookt ligt een gezellige binnentuin in Franse sfeer. Een prachtig plekje om even een hapje en een drankje te bestellen.

Oase

terras oase

Restaurant Oase heeft een klein, sfeervol terras achter het restaurant. Met mooi weer kun je hier heerlijk eten of even een drankje doen.

Provoosthuis

terras provoost terrassen

Vóór het Provoosthuis is geen terras, maar achter het café is het goed toeven in de binnentuin.

Gastrobar de Moor

de moor terrassen

De Moor heeft een groot terras op de Grote Markt. Wil je liever een rustig, intiem terras? Dan ben je welkom in de tuin achter het restaurant.

Inspire Coffee

inspire terrassen

Ook Inspire Coffee heeft een gezellig klein terras achter de zaak. Je bent er welkom!

Café ’t Slik

terras slik terrassen

Normaal gesproken heeft café ’t Slik geen terras. Maar speciaal in deze tijd is er een tent geplaatst, waar je fijn op het terras kunt zitten.

Lees hier meer over de horeca in de Bergse binnenstad. Bergen op Zoom is een prachtige stad, we hebben dan ook een heleboel redenen om trots te zijn op onze binnenstad. Bekijk ze hier.