winkels open tijdens koningsdag kaldi vierdaagse vierkantje
Foto: Kaldi

Komt dat zien, komt dat zien! Zondag 30 juni houdt Kaldi een Talentendag met live muziek en een heuse goochelshow.

Zondag is het koopzondag en de Maria Ommegang gehouden. Kaldi Koffie & Thee in het Vierkantje maakt er nog een extra groot feest van door een talentendag te houden. Berber Dietvorst en Marie Hermes komen zingen en Keo Maaskant speelt piano en goochelt. Het wordt een heuse entertainmentdag. En er wordt goed weer voorspeld, dus je kunt er heerlijk van genieten op het gezellige terras aan de Kremerstraat. dus je kunt er heerlijk van genieten op het gezellige terras aan de Kremerstraat.

Doe mee met Kaldi

De Talentendag begint om 10.30 uur. Heb jij bijzondere talenten die je bij deze gezellige koffiezaak aan het publiek wilt laten zien? Dan kun je ook nog inschrijven. Stuur even een berichtje! Misschien sta jij dan straks wel in de schijnwerpers. Natuurlijk ben je ook welkom als je alleen wilt komen kijken. De koffie staat klaar!

Kaldi Koffie & Thee Bergen op Zoom is een speciaalzaak met passie voor koffie & thee en aanverwante artikelen. Aan de ene kant van de straat kun je koffie drinken, aan de overkant kun je koffiezetapparaten, koffie en thee kopen.

Meer weten over wat er zondag allemaal gaat gebeuren? Kijk dan hier.