jamin valentijnsdag surprise
Het is bijna Valentijnsdag! En Jamin aan de Sint Josephstraat in Bergen op Zoom heeft het perfecte cadeau: een Valentijn Surprise Box. Je kunt het in de winkel komen halen, want Jamin is ook in deze tijd gewoon geopend.

In de Bergse binnenstad is Jamin een van de weinige winkels die ook tijdens de lockdown open mag zijn. Dus heb je opeens een onbedwingbare zin in iets lekkers, kom dan snel een keertje langs!

Surprise!

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Jamin de Valentijn Surprise Boxen. Deze zijn verkrijgbaar in drie prijsklassen: small (€15,00) medium (€25,00) en large (€50,00). De inhoud van de box is een verrassing, maar als je bepaalde wensen hebt, wordt de box gewoon aangepast. En als je er dan toch bent, neem dan ook meteen een zak van die heerlijke paaseitjes mee. Op 4 en 5 april is het alweer Pasen! Er zijn wel vijftig verschillende smaken.

Bestellen

Ben je niet in de gelegenheid om naar het centrum te komen? Dan kun je de boxen (of iets anders) ook online bestellen op www.jamin.nl,  postcode 4611 ML. Het team van Jamin brengt je bestelling dan bij je thuis.
Wil je iets romantisch doen op Valentijnsdag? Kijk dan hier.