jac

De cursisten van dansschool Jac. Danst zijn er klaar voor: de jaarlijkse show in theater De Maagd. Zaterdag 22 juni is het zover.

,,Een echte Jac-show”, lacht Jac. van den Elshout. ,,Al mijn leerlingen komen aan bod. De jongste van twee-en-een-half, maar ook de oudste van 94.”

Trappelzak

Het wordt een show die je echt niet wilt missen, belooft hij. ,,De senioren brengen de trappelzakboogie, met een meisje van 9 dat hun moeder speelt. Echt supergrappig. Verder hebben we een prachtige vliegerdans, flamenco en de tappers brengen een nummer uit de musical Victor-Victoria. Het is echt voor iedereen wat.”

Verrassend

De dansschool staat bekend om haar bijzondere shows. Het begon ooit met Menu a la revue, de drie Wondere reizen van Knirff, Under construction en de Dansfabriek. Ook dit jaar wordt het zeker  een verrassend spektakel waarbij jong en oud hun danskwaliteiten laten zien.

Kaarten voor Jac. Danst

De kaartverkoop loopt hard, maar… er zijn nog kaartjes! Kijk op de website van theater De Maagd voor meer informatie en kaarten bestellen. De show begint zaterdagavond om 19.30 uur en is geschikt voor alle leeftijden. Twijfel je nog? Kijk dan dit schattige filmpje:

En deze kom je ook op het podium tegen:

Kijk hier voor meer Bergse nieuwtjes.