Er ligt een fantastisch mooi strand op de Grote Markt. Daar kunnen we meer mee dan alleen beachvolleyballen, dachten de ondernemers van de Grote Markt. Dus organiseren zij komend weekend een gratis IBOZA strandfeest.

Op 12, 13 en 14 juli is het beachvolleybalveld een chill/loungestrand met de naam IBOZA. Wat kun je verwachten: een dj die heerlijke beats draait, vertier voor kinderen en heerlijke loungeplekjes in het zand.

Klein-Ibiza

De Grote Markt wordt dit weekend klein-Ibiza: er zullen palmbomen, strandbedjes en parasolletjes zijn. Kinderen kunnen er strandkastelen bouwen, in de zandbakspelen, spelletjes doen en zich uitleven op een springkussen. En terwijl zij lekker bezig zijn, kunnen vaders en moeders zich tegoed doen aan een gezellig drankje.

Het strandfeest is geheel gratis!

IBOZA

Dus heb je zin om met vrienden of familie een vakantiedagje in eigen stad te vieren, kom dan naar de Grote Markt voor een gezellige borrel. Het stadsstrand is geopend op vrijdag (IBOZA)van 16.00 tot 24.00 uur, zaterdag (Sunset Party) van 20.00 tot 24.00 en zondag (Salsa-zondag) van 14.00 tot 21.00 uur.

Nog meer feest

Nog een paar weekjes en dan is het Krabbenfoor in de Bergse binnenstad. Wil jij weten wat er dan allemaal te doen is? Kijk dan hier.