kerstboom grote markt kerststal

Vanwege de coronabesmettingen en – maatregelen is de kerstboom-inzameling in de gemeente Bergen op Zoom eenvoudig en sober. Het gaat dit jaar anders dan normaal. Zo is er geen wedstrijd voor de kinderen.

Iedere bewoner zorgt zelf voor het verwijderen van zijn/haar kerstboom. Dit kan in de eigen tuin of groene container. Bewoners zonder tuin en/of groene container kunnen de boom altijd gratis naar de milieustraat brengen of, alléén op vrijdagochtend 8 januari, naar een inzamelpunt in de buurt.

 Inzamelpunten in de buurt

Op vrijdag 8 januari worden de volgende inzamellocaties aangeduid met een lint. U kunt uw kerstboom hier in de ochtend naar toe brengen. Vanaf 13.00 uur worden de kerstbomen opgehaald. Breng aub na dat tijdstip dus geen bomen meer naar die locaties anders blijft uw boom daar achter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Zwerfbomen

Een kerstboom achterlaten op straat is NIET toegestaan. Maak gebruik van één van de mogelijkheden die hierboven zijn genoemd. Mocht er per ongeluk toch een zwerfboom in de buurt liggen, ben dan zo vriendelijk en neem deze op vrijdag 8 januari mee naar het inzamelpunt in de buurt.

De gemeente roept bewoners op om elkaar te helpen en bij buurtgenoten na te vragen of ze hulp nodig hebben bij het verwijderen van de boom. Samen houden we de buurt schoon en veilig. Vanwege de coronamaatregelen wel met gepaste afstand uiteraard.

Dit gebeurt er met oud en nieuw.