kermis

Het leukste uitje in de herfstvakantie is natuurlijk toch de kermis! Op vrijdag 11 oktober start de najaarskermis weer in de binnenstad.

Op het Gouvernementsplein staan diverse attracties voor kinderen, zoals een draaimolen en de minicars. De volwassenen kunnen terecht op de Grote Markt. Daar staan de grotere attracties als de Hangover, de Mega Polyp en de Beachparty. Verder zijn er natuurlijk ook verscheidene lekkernijen en goktenten.

Bezoek op de kermis

De kermis verwacht bovendien bijzonder bezoek: Buurman en Buurman en figuurtjes uit de Disneyfilm Toy Story. De dames mogen vrijdag 18 oktober niet missen, want dan is het Ladies Night en krijgen zij leuke kortingen!

Gratis kermiseuro

Restaurant de Stadsburger heeft een mooie actie: bij iedere hamburger die je bestelt krijg je een gratis kermiseuro. Dat is pas lekker!

De najaarskermis staat van 11 tot en met 21 oktober in de binnenstad van Bergen op Zoom. Het is ieder jaar weer een compacte, maar hele gezellige kermis. Als het een beetje mooi weer is, kun je op de gezellige terrassen van de Grote Markt met een drankje genieten van de kermisdrukte.

Stemmen

Binnenkort staat het GoBoZ Ondernemersgala op de planning. Heb jij al op je favoriete ondernemer gestemd? Doe dat dan hier.