beursplein coronabesmettingen

Ook dit jaar heeft het Beursplein weer een swingend programma tijdens de Krabenfoor. Iedere dag is hier een bijzonder feestje met nationale en regionale topacts.

Het Beursplein wordt op donderdag 25 juli omgebouwd tot de grootste openlucht dansclub van West-Brabant en Zeeland. Wat kun je verwachten: de top dj’s Kymo (Hooizolder) en William (De Markies, De Schorre) draaien deze avond de vetste 80’s, 90’s en 00’s hits. Bovendien zal er een spectaculaire licht- en lasershow zijn met confettikanonnen.

John de Bever

Vrijdag 26 juli is er een Hollandse avond op het Beursplein met onder andere John de Bever, Nelis Leeman, Pascal Redeker, Marijn van Geel en Alex Krijnen.

Glance

Op zaterdag 27 juli speelt de coverband Glance op het Buersplein. Een feest der herkenning van spetterende energieke powerpop, bruisende old school disco, opwindende 80’s klassiekers, gekleurde pruiken, glitter & glamour! Een spectaculaire theatrale act met alleen de allerbeste muzikanten, een overdosis humor en een hele dikke knipoog naar de Glamrock.

Popcorn

Tenslotte kun je zondag een live show van Popcorn meemaken: een ware ‘ear-poppingsensatie’. Klassieke krakers van toen en bekende hits van nu. Bekende pop en rock nummers worden zo gearrangeerd dat ze door Popcorn binnen het rock-‘n-roll genre vallen. Het repertoire bestaat uit nummers van artiesten als; Ray Charles, Aretha Franklin en Jerry Lee Lewis gecombineerd met muziek van nu waarbij je kan denken aan Duffy, Blof en Queen.

Kom langs op het Beursplein

Dus zorg dat je tijdens de Krabbenfoor zeker langs komt op het Beursplein, want dit wil je niet missen!

Wil je meer weten over het programma van de Krabbenfoor? Kijk dan hier.